Παράταση απαγόρευσης θήρας σε περιοχές της Ευρυτανίας

0

Ανανεώθηκε η απαγόρευση της θήρας όλων των θηραμάτων για έξι μήνες (6) ήτοι από 20-8-2017(την λήξη της προηγούμενης απόφασης) εως και την 20-2-2018, σε έκταση 22.000 στρεμμάτων περίπου στην ευρύτερη περιοχή «Κόνισκος – Μέγα Πλάι» του Δήμου Καρπενησίου Π.Ε. Ευρυτανίας.

Η απαγορευμένη περιοχή ορίζεται ως εξής:
Αρχίζει από εικόνισμα Τσιτούρη στη γέφυρα προς Καλλιθέα-«Μπιάρα», ακολουθεί τον ασφάλτινο δρόμο έως τον οικισμό Καλλιθέας, προχωρεί στο δασικό δρόμο Καλλιθέα – Άγιος Κωνσταντίνος Τ.Κ. Μυρίκης, συνεχίζει από «Άγιο Κωνσταντίνο» το δασικό δρόμο προς θέση «Βρύση Βαστάκη» Τ.Κ. Ανιάδας. Από «Βρύση Βαστάκη» (άσφαλτος) έως τη διασταύρωση προς δασικό δρόμο προς «Πνακάκια», ακολουθεί αυτόν το δασικό δρόμο μέχρι το ρέμα «Καλανόρεμα», ακολουθεί το «Καλανόρεμα» μέχρι τον δασικό δρόμο «Μεγάλο Χωριό– Κακαλιουρέϊκα», από εκεί το δασικό δρόμο «Μεγάλο Χωριό – Κακαλιουρέϊκα» έως το τέρμα του δρόμου στη θέση «Κουμπουρέϊκα» και ακολουθώντας το βατό αγροτικό δρόμο (μονοπάτι) μέχρι που συναντά τον επαρχιακό δρόμο Κλαυσί-Μουζήλο, συνεχίζοντας μέχρι την γέφυρα Κλαυσίου και κλείνοντας ολοπόταμα (Καρπενησιώτης) μέχρι το εικόνισμα Τσιτούρη.

Η τήρηση της ανατίθεται στη Δασική Υπηρεσία, Αστυνομική Διεύθυνση, Κυνηγετική Ομοσπονδία και Κυνηγετικούς Συλλόγους της Π.Ε. Ευρυτανίας και σε κάθε φιλόνομο πολίτη.

Η ανωτέρω απαγόρευση θα ισχύει για την κυνηγετική περίοδο 2017 – 2018.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων