Στην κορυφή της Ευρώπης η Άρτεμις Κεφαλίδου!

0

Η νεαρή Άρτεμις Κεφαλίδου κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και με νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ Τελικού στο σκητ νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πυροβόλων όλων στο Μπακού και η Εμμανουέλα Κατζουράκη την 4η θέση!
Δύο στα δύο επιτυχία η ομάδα σκητ νεανίδων!

Απίστευτη εμφάνιση έκαναν οι μικρές σκοπεύτριες της εθνικής μας ομάδας! Η Άρτεμις Κεφαλίδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και η Εμμανουέλα Κατζουράκη την 4η θέση, καταφέρνοντας με άνεση να μπουν στον τελικό με βάση τις επιδόσεις τους στα προκριματικά. Πάντα κοντά τους ο ομοσπονδιακός προπονητής τους, Γιώργος Σαλαβαντάκης.

Η Άρτεμις Κεφαλίδου, η οποία μόλις πριν δύο εβδομάδες στον Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος στα Χανιά είχε πραγματοποιήσει νέο πανελλήνιο ρεκόρ με επίδοση 71/75 καταρρίπτοντας το δικό της, έδειχνε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μπορεί η εκκίνησή της να ήταν χαμηλότερη από τις επιδόσεις που μπορεί να καταφέρει, αλλά η νεαρή πρωταθλήτρια σκοπεύτρια δεν πτοήθηκε καθόλου, ολοκληρώνοντας τον προκριματικό αγώνα με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση 62/75. Επίδοση που την έστειλε κατευθείαν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταλήματος. Η χρυσή πρωταθλήτρια κατέκτησε με ιδιαίτερη άνεση την κορυφή, απείχε μάλιστα τρεις πόντους από την ασημένια Ρωσίδα Bukhonova Elena, και πέτυχε νεό Παγκόσμιο Ρεκόρ Τελικού στο σκητ νεανίδων με τους 46 πόντους.

Μοναδική εμφάνιση κατάφερε και η δεύτερη νεάνιδα της εθνικής ομάδας σκητ, Εμμανουέλα Κατζουράκη, η οποία πέρασε 5η στον τελικό με επίδοση προκριματικών 61/75. Στον τελικό η νεαρή σκοπεύτρια κατάφερε να είναι αποτελεσματική και να κατακτήσει την 4η θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Δύο σκοπεύτριες πολλά υποσχόμενες στις διεθνείς διοργανώσεις. Θα ακολουθήσει συνέντευξη και παρουσίαση των δύο νεαρών σκοπευτριών του σκητ ώστε να τις γνωρίσουμε και να μας αφηγηθούν την εμπειρία τους στο Μπακού.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται οι αγώνες σκητ των ανδρών και των εφήβων.

 www.shooters.gr 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων