Η τεχνολογία στην υπηρεσία του κυνηγού. Καινοτόμες δράσεις της Δ’ ΚΟΣΕ

0

Η Δ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος, παρουσίασε τις δυο νέες καινοτομίες που θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ, στους κυνηγούς μέλη της, με την ανανέωση ή έκδοση κάθε νέας κυνηγετικής άδειας. Οι συγκεκριμένες ενέργειες περιλαμβάνονται σε ένα ευρύτερο σκεπτικό ανταποδοτικότητας, από την πλευρά των κυνηγετικών οργανώσεων προς τον Έλληνα κυνηγό.

Πρόκειται για μια νέα εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα των κυνηγών, που κύριο στόχο έχει την ασφάλεια του κυνηγού, την ενημέρωση του για τις ρυθμίσεις θήρας και τις απαγορεύσεις, αλλά και μια πρωτοπόρα προσπάθεια, για την καταγραφή του θηραματικού πλούτου της χώρας.

Πιο αναλυτικά η εφαρμογή θα δίνει την δυνατότητα για:

• Ασφαλή άσκηση του κυνηγίου, δίνοντας τη δυνατότητα στον κυνηγό να επικοινωνήσει άμεσα με πρόσωπα της επιλογής του, σε περίπτωση που αντιμετωπίζει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, γνωστοποιώντας τους αυτόματα το ακριβές γεωγραφικό του στίγμα.

• ”Ζωντανή” ενημέρωση των κυνηγών για τις ρυθμίσεις θήρας και το ρευστό δαιδαλώδες δίκτυο των απαγορευμένων στο κυνήγι περιοχών, που αγγίζει το 30% της χώρας. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει, σε μεγάλο βαθμό, τη νομιμότητα της κυνηγετικής του εξόρμησης, αλλά και την προστασία ευαίσθητων ειδών της άγριας πανίδας και των ενδιαιτημάτων της.

• Ο κυνηγός γίνεται ο πλέον αξιόπιστος παρατηρητής της άγριας πανίδας, έχοντας τη δυνατότητα να καταγράφει κατά τις εξόδους του την παρουσία των ειδών θηραματικού ενδιαφέροντος. Για πρώτη φορά συλλέγονται μαζικά πολύτιμα στοιχεία, με ακριβή γεωγραφικό προσδιορισμό για τα είδη της άγριας πανίδας.

Η επιστημονική επεξεργασία των στοιχείων αυτών, θα δημιουργήσει μακροχρόνια ένα μοναδικό όπλο στην υπηρεσία του κυνηγίου και της επιστήμης, που θα ονομάζεται «Άτλαντας των ειδών θηραματικού ενδιαφέροντος της Ελλάδας».

• Αλλά και δεκάδες ακόμα υπηρεσίες και πληροφορίες που θα βοηθήσουν τον Έλληνα κυνηγό να έχει ασφαλείς, νόμιμες & ευχάριστες κυνηγετικές εξορμήσεις.

Η δεύτερη ΔΩΡΕΑΝ παροχή της Δ΄ΚΟΣΕ προς τα μέλη της, είναι η κάρτα μέλους των κυνηγών.

Η κάρτα μέλους της Δ΄ΚΟΣΕ είναι το αποτέλεσμα μιας συνεχούς και επί σειράς ετών, προσπάθειας των Κυνηγετικών Οργανώσεων, με στόχο την οικονομική ελάφρυνση του Έλληνα κυνηγού.
• Σε σύντομο χρονικό διάστημα και όταν ολοκληρωθούν οι συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες, οι κάτοχοι της κάρτας μέλους, θα μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια & εκπτώσεις σε είδη καθημερινής ανάγκης, όπου κι αν βρίσκονται.
• Με τη συμπλήρωση μιας απλής αίτησης, η οποία παρέχει διεθνή πιστοποίηση για τη διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων, αποκτάτε δωρεάν την προσωπική σας κάρτα μέλους της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας & γίνεστε κι εσείς μέλη της μεγαλύτερης κυνηγετικής οικογένειας.
• Στόχος είναι η σταδιακή απόσβεση, στο πολλαπλάσιο, του ποσού που κόστισε στον κυνηγό η άδεια θήρας, καθώς θα ωφελείται από τις καθημερινές εκπτώσεις μεγάλων εταιρειών.

Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη όσο και πρωτοποριακή ενέργεια από πλευράς της Κυνηγητικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος, που έχει πολλά να προσφέρει στον Έλληνα κυνηγό και ελπίζουμε σύντομα να ακολουθούσουν και άλλοι…

 www.knf.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων