Πιάστηκαν στα πράσα οι λαθροκυνηγοί στην Κρήτη (Βίντεο)

0

Ένα βίντεο ντοκουμέντο με την επ αυτοφώρω σύλληψη 2 ατόμων για την τοποθέτηση συρματοπαγίδων για λαγούς έδωσε στη δημοσιότητα η Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης και Δωδεκανήσου.

Σε ανάρτηση της στη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:

Λάβαμε το βίντεο που τράβηξαν οι θηροφύλακες κατά τη σύλληψη που πραγματοποίησαν την Παρασκευή 04/08/17 και ώρα 20:10, 2 ατόμων για την τοποθέτηση συρματοπαγίδων (τέλια) για λαγούς. Η είδηση είχε αναρτηθεί, εδώ στη σελίδα της Ομοσπονδίας, στις 5 Αυγούστου.
Η σύλληψη έλαβε χώρα στα σύνορα της περιοχής ευθύνης των Κυνηγετικών Συλλόγων Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας.  Οι «τελάδες» πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που επισκεύαζαν τις συρματοπαγίδες.

Σ’ έρευνα που έγινε στη γύρω περιοχή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 συνολικά στημένες συρματοπαγίδες.  Συντάχθηκε δικογραφία και θα οριστεί δικάσιμος.

Σύλληψη "τελάδων" Αύγουστος 2017, Λασίθι

Λάβαμε το βίντεο που τράβηξαν οι θηροφύλακες κατά τη σύλληψη που πραγματοποίησαν την Παρασκευή 04/08/17 και ώρα 20:10, 2 ατόμων για την τοποθέτηση συρματοπαγίδων (τέλια) για λαγούς. Η είδηση είχε αναρτηθεί, εδώ στη σελίδα της Ομοσπονδίας, στις 5 Αυγούστου. Η σύλληψη έλαβε χώρα στα σύνορα της περιοχής ευθύνης των Κυνηγετικών Συλλόγων Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας. Οι "τελάδες" πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που επισκεύαζαν τις συρματοπαγίδες. Σ’ έρευνα που έγινε στη γύρω περιοχή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 συνολικά στημένες συρματοπαγίδες. Συντάχθηκε δικογραφία και θα οριστεί δικάσιμος.

Posted by Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου on Mittwoch, 9. August 2017

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων