Κάλεσμα για θεώρηση αδειών από τον ΚΣ Αμαλιάδας

0

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας καλεί του κυνηγούς της περιοχής, να προσέλθουν στα γραφεία του Συλλόγου, προκειμένου να θεωρήσουν την άδεια θήρας, για την κυνηγετική περίοδο 2017-18.

Ο Σύλλογος αναφέρει πως πέρασε από την Εφημερίδα της Κυβέρνησης, η Υπουργική Απόφαση και σύμφωνα με την οποία καθορίζονται τα τέλη και οι διατάξεις θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2017-18

Ακόμα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας, κάνει γνωστό πως για 4η χρονιά κρατά τις τιμές στα ίδια επίπεδα και συγκεκριμένα 98 ευρώ για την τοπική, 118 ευρώ για την περιφερειακή, 148 για την γενική άδεια κυνηγιού. Επιπλέον στο Σύλλογο, μέσω της τακτικής εισφοράς παραμένουν μόνο 14, 90 ευρώ ότι άδεια και να θεωρήσει ο κάθε κυνηγός, ενώ από αυτό το ποσό, πρέπει να βγουν τα έξοδα για τις τρέχουσες ανάγκες του Συλλόγου.

Επιπλέον, με κάθε θεώρηση άδειας, ο κυνηγός θα παίρνει δώρο και έναν χάρτη της Πελοποννήσου πλήρως ενημερωμένο με τις ζώνες εκπαίδευσης, τις ζώνες διάβασης, τα καταφύγια κλπ.

Τέλος, ο Σύλλογος θα είναι ανοικτός καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρις τις 20:00 το βράδυ.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων