Απαγόρευση θήρας μέχρι το 2022 σε περιοχές των Τρικάλων

0

Με απόφαση της Δ/νσης Δασών Τρικάλων απαγορεύτηκε το κυνήγι όλων των θηραμάτων για πέντε (5) χρόνια, από 20-8-2017 μέχρι 19-8-2022, σε έκταση εμβαδού 30.800 στρεμμάτων στις περιοχές Παλαιοπύργου, Κρηνίτσας, Λογγακίου, Σωτήρας, Ράξας, Περδικοράχης, Χαϊδεμένης Τ.Κ. Πλατάνου, Αρδανίου, Ράξας, Παλαιοπύργου και Κρηνίτσας του Δήμου Τρικκαίων,   που περικλείεται από την εξής οριογραμμή:
Η έκταση 30.800 στρεμμάτων που πρέπει να απαγορευθεί στην περιοχή Παλαιοπύργου, Κρηνίτσας, Λογγακίου, Σωτήρας, Ράξας, Περδικοράχης, Χαϊδεμένης Τ.Κ. Πλατάνου, Αρδανίου, Ράξας, Παλαιοπύργου και Κρηνίτσας του Δήμου Τρικκαίων, περικλείεται από την παρακάτω οριογραμμη: Αρχίζει από διασταύρωση Εθνικής Οδού Τρικάλων Καλαμπάκας με επαρχιακή οδό Τρικάλων Ράξας (6ο χιλ.) ακολουθεί με βορειοανατολική κατεύθυνση τον εν λόγω ασφάλτινο δρόμο προς Ράξα και στη συνέχεια με βόρεια κατεύθυνση διασχίζει τη Ράξα ακολουθεί το δρόμο από Ράξα προς Ρίζωμα έως διασταύρωση με υπό κατασκευή οδό Ε65 (γέφυρα) την οποία ακολουθεί στρεφόμενη ανατολικά έως το σημείο που συναντά τον ασφάλτινο δρόμο από Περδικοράχη προς Χαϊδεμένη. Από εκεί στρέφεται βόρεια ακολουθεί το δρόμο προς Χαϊδεμένη – Πλάτανο έως διασταύρωση προς Αρδάνι. Από εκεί στρέφεται ανατολικά έως την πλατεία του οικισμού Αρδανίου και ακολουθεί το δρόμο με κατεύθυνση βορειοανατολικά μέχρι τη θέση «Φαρμάκι», απ΄όπου ακολουθώντας βόρεια τον δασικό δρόμο διέρχεται από τις θέσεις «Γούρνες», «Παλαιόκαστρο» μέχρι συναντήσεως τον αγροτικό δρόμο προς Πλάτανο στη θέση «Πετρωτό».
Στη συνέχεια ακολουθεί τον αγροτικό δρόμο με κατεύθυνση νοτιοανατολικά μέχρι συναντήσεως του επαρχιακού δρόμου Παλαιοπύργου – Λιόπρασου – Λαγγαδιάς, απ΄όπου ακολουθώντας τον επαρχιακό δρόμο με κατεύθυνση νότια διασχίζει τους οικισμούς Παλαιοπύργου και Κρηνίτσας έως την διασταύρωση με χωμάτινο δρόμο προς εξωκλήσι Αγίου Ευσταθίου. Από εκεί με βορειοδυτική κατεύθυνση ακολουθεί τον εν λόγω χωμάτινο δρόμο φθάσει έως μεμονωμένο οίκημα στη θέση «Παλιοκρηνίτσα» από εκεί ακολουθεί νοητή ευθεία γραμμή με κατεύθυνση δυτική έως στάβλο (Ταμβακά)στη θέση νοτίως του οικισμού Περδικοράχης από όπου ακολουθεί χωμάτινο δρόμο έως διασταύρωση με ασφάλτινο δρόμο Περδικοράχης – Τρικάλων τον οποίο και ακολουθεί με νότια κατεύθυνση έως διασταύρωση Εθνικής Οδού Τρικάλων Καλαμπάκας (αερογέφυρα). Από εκεί στρέφεται βορειοδυτικά και ακολουθώντας την Εθνική Οδό Τρικάλων – Καλαμπάκας φθάνει στη διασταύρωση με επαρχιακή οδό Τρικάλων Ράξας από όπου και άρχισε.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων