Ολοταχώς για ένα σύγχρονο Σκοπευτήριο στο Νεοχώρι Ηλείας

0

Με ικανοποιητικό ρυθμό συνεχίζονται οι προσπάθειες του Σκοπευτικού Συλλόγου Επαρχίας Ολυμπίας «Επικούρειος Απόλλων» για την ολοκλήρωση του σκοπευτηρίου στο Νεοχώρι Ζαχάρως, στη θέση Πιλαλίστρα. Τα μέλη του συλλόγου ετοιμάζουν τον φάκελο αδειοδότησης, προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η κατασκευή του. Με ικανοποιητικό ρυθμό συνεχίζονται οι προσπάθειες του Σκοπευτικού Συλλόγου Επαρχίας Ολυμπίας «Επικούρειος Απόλλων» για την ολοκλήρωση του σκοπευτηρίου στο Νεοχώρι Ζαχάρως, στη θέση Πιλαλίστρα.

Τα μέλη του συλλόγου ετοιμάζουν τον φάκελο αδειοδότησης, προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η κατασκευή του. Επιδίωξη των μελών του συλλόγου είναι να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο σκοπευτήριο που θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλη την περιοχή με πλήθος δραστηριοτήτων, όπου θα μπορούν να αθληθούν παιδιά, νέοι και κυνηγοί σε σπορ όπως η τοξοβολία και η σκοποβολή, ώστε να καλλιεργηθούν με σωστή κουλτούρα όσον αφορά τη χρήση των όπλων.Εδώ και μέρες ο Σκοπευτικός Σύλλογος έχει ξεκινήσει την πώληση λαχνών και τα έσοδα θα διατεθούν στο έργο αποπεράτωσης του σκοπευτηρίου. Η τιμή είναι δύο ευρώ ανά λαχνό και προσφέρονται σημαντικά δώρα για τους τυχερούς, με κορυφαία μια καραμπίνα Benelli Monte Fettro.Η κλήρωση θα γίνει στις 28 Δεκεμβρίου του 2017 στα γραφεία του συλλόγου, παρουσία δικηγόρου, αστυνομικού και δασικού υπαλλήλου.

Ο Χρήστος Πλιάγκος, πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζαχάρως ανέφερε ότι: «Εργαζόμαστε διαρκώς για την ίδρυση ενός σύγχρονου σκοπευτηρίου, που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τον πληθυσμό της περιοχής. Προχωράμε βήμα βήμα και προσεκτικά σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να θέσουμε τις βάσεις για αυτό το σημαντικό εγχείρημα. Με την ίδρυση του σκοπευτηρίου, η Ηλεία και οι όμοροι νομοί θα έχουν ένα σημείο αναφοράς για την καλλιέργεια αθλητικής και κυνηγετικής παιδείας, με στόχο να εξαλειφθούν τα φαινόμενα της παιδικής οπλοχρησίας και της λαθροθηρίας», τόνισε .

Ο πρόεδρος του Σκοπευτικού Συλλόγου, Ιερώνυμος Δίπλας, ανέφερε ε για το σκοπευτήριο: «Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο εκτόνωσης, εκπαίδευσης. αθλητισμού που θα βελτιώσει την παιδεία των αθλητών. των κυνηγών και γενικότερα όλων των πολιτών. Παράλληλα, στόχος μας είναι να γίνει πόλος έλξης με υψηλή επισκεψιμότητα, που θα γίνει σημείο αναφοράς για την επαρχία Ολυμπίας και θα ξεπερνά τα όρια της Ηλείας»

 ilia24.gr/ 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων