Οκτώ χρόνια από την εν ψυχρώ δολοφονία του θηροφύλακα Θοδωρή Παπασπυρόπουλου

0

Πέρασαν  κιόλας οκτώ χρόνια από τον τραγικό θάνατο του ομοσπονδιακού θηροφύλακα Θοδωρή Παπασπυρόπουλου , πατέρα ενός ανήλικου παιδιού από το Χάβαρι, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά λαθροθήρα  στην αγροτική περιοχή Αετοφωλιά Περιστερίου του τότε δήμου Αμαλιάδας.

Δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας ήταν πενηνταεξάχρονος λαθροκυνηγός, που  σκότωσε με δίκαννο κυνηγετικό όπλο 31χρονο θηροφύλακα.

Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι του, πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι και δεύτερο θηροφύλακα.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των οκτώ χρόνων από την τραγική εκείνη ημέρα για την κυνηγετική οικογένεια της περιοχής, αλλά και ολόκληρης της χώρας, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Πέρασαν κιόλας 8 χρόνια, κι όλα μοιάζουν σαν να είναι χτες….

Σήμερα όμως, κλείνουν 8 χρόνια που είσαι μακριά μας μεν, αλλά πάντα στις καρδιές μας και στο μυαλό μας, αλλά και πυκνά συχνά στις συζητήσεις  μεταξύ των κυνηγών της περιοχής μας. Ας είσαι καλά εκεί που είσαι, και να φυλάς τους συναδέλφους σου φίλε Θοδωρή που συνεχίζουν να κάνουν αυτό που έκανες κι εσύ με τόσο ζήλο και αγάπη.

Δε σε ξεχνάμε Θοδωρή, και όλοι σήμερα, στο κυνήγι, θα ρίξουμε και μια τουφεκιά για εσένα φίλε».

 ilia.news 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων