Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Τρικάλων πραγματοποίησε Α.Κ.Ι. για ηπειρωτικές φυλές σε ορεινή πέρδικα

0

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου ο όμιλος μας είχε την χαρά να πραγματοποιήσει τον 1ο αγώνα Α.Κ.Ι στην Ελλάδα για ηπειρωτικές φυλές με θήραμα ορεινή πέρδικα (alectoris greaca).

Ένας αγώνας που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με τον τίτλο “1ος Αγώνας Βουνού ηπειρωτικών φυλών”.
Οι καιρικές συνθήκες και η καλή διάθεση όλων έδειχναν ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένας όμορφος αγώνας το οποίο και επαληθεύτηκε αφού όλοι οι διαγωνιζόμενοι σκύλοι συνάντησαν θήραμα και είχαν την ευκαιρία για την είσοδο στην βαθμολογία.
Ο Eddy Trikalon με κυναγωγό τον Σωτήρη Φασούλα και ιδιοκτήτη τον Χαιρόπουλο Παναγιώτη κατατάχθηκε ως 1ος ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ και ο μόνος σκύλος στην βαθμολογία.


Άριστες κριτικές αποκόμισαν οι σκύλοι «THETTALOS KARMA» με ιδιοκτήτη και κυναγωγό τον Βασζέκη Κων/νο και τον «EOLE ÉCLAIR DU BOIS» με ιδιοκτήτη και κυναγωγό τον Τσουρή Βασίλειο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κριτή κ. Καλφόπουλο Ιωάννη που παρά την μεγάλη απόσταση ανταποκρίθηκε την πρόσκληση μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την «ψυχή» του αγώνα, του διαγωνιζόμενους και τον καθένα προσωπικά οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και η παρουσία τους έδωσαν ζωή για την συνέχεια του ομίλου.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δασοφύλακες και τον κ. Μουζιούρα Σπύρο υπεύθυνο γραφείου θήρας του δασαρχείου Καλαμπάκας για την βοήθεια τους στην διεξαγωγή του αγώνα μας. Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε όλοι μαζί να ξανανταμώσουμε στον επόμενο αγώνα-γιορτή του ομίλου μας με θήραμα την μπεκάτσα.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων