Νυχτερινό περίπολο για αγριογούρουνα εντόπισε η θηροφυλακή

0

Το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Ηλιόπουλος Δημήτριος και Παναγιώτου Γεώργιος με περιοχή ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Μελιγαλά και Ανδρίτσαινας αντίστοιχα, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στην περιοχή της Τ.Κ. Φίλια του Δήμου Οιχαλίας εντόπισαν περί ώρα 23:30 ένα όχημα να κινείται με χαμηλή ταχύτητα από το οποίο γινόταν χρήση προβολέα μεγάλης ισχύος φωτίζοντας την γύρω περιοχή.

Μόλις το όχημα πλησίασε τους Θηροφύλακες, σταμάτησε για τον προβλεπόμενο έλεγχο όπου διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για ένα αγροτικό όχημα με δύο επιβαίνοντες στο εσωτερικό του και ένα άτομο στην καρότσα του το οποίο έφερε προβολέα στο κεφάλι και δίπλα του υπήρχε ένα κυνηγετικό όπλο τύπου δίκαννο κενό φυσιγγίων, ενώ στην τσέπη του έφερε εφτά φυσίγγια κατάλληλα για την θήρα αγριόχοιρου.

Υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον τους για παράνομη θήρα καθώς επίσης κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο, τα φυσίγγια και ο προβολέας όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων