Απαγόρευση κυνηγίου σε περιοχή των Γιαννιτσών

0

Με απόφαση του δασαρχείου  Έδεσσας απαγορεύτηκε το κυνήγι όλων των θηραμάτων, για άλλα πέντε χρόνια έως και 20-08-2022,στην έκταση εμβαδού 2.930,00 στρεμμάτων στη περιοχή Πενταπλατάνου , Δημοτικής Ενότητας Γιαννιτσών Δήμου Πέλλας και οριοθετείται περιγραφικά ως ακολούθως :

Με αφετηρία το εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου ( δωρητής Κατσαρός ) Τ.Κ. Πενταπλατάνου Δήμου Πέλλας , που βρίσκεται 500 μέτρα από τη διασταύρωση Ασβεσταριού – Ελευθεροχωρίου , ακολουθεί την ασφαλτοστρωμένη επαρχιακή οδό προς Ελευθεροχώρι για μήκος 1.500 μέτρων , μέχρι τη διασταύρωση με την αγροτική οδό που οδηγεί στον παλαιό σκουπιδότοπο όπου και ο «πολυχώρος» του Κυνηγετικού Συλλόγου Γιαννιτσών .

Από εκεί ακολουθεί την αγροτική οδό , συναντά το ρέμα και συνεχίζει προς το ύψωμα με κατεύθυνση
βοριοανατολική για μήκος 450 μέτρων μέχρι την επόμενη ράχη . Στο σημείο αυτό διασταυρώνεται με αγροτική οδό την οποία και ακολουθεί με κατεύθυνση Βόρεια για μήκος 2.000 μέτρων .

Στη συνέχεια διασταυρώνεται με αγροτική οδό την οποία και ακολουθεί με κατεύθυνση Δυτική , κατεβαίνει στο ρέμα και συνεχίζει μέχρι την επόμενη ράχη όπου στην δασική θέση «εκκλησάκι», συναντά αγροτική οδό την οποία και ακολουθεί με κατεύθυνση Νότια για μήκος 4.000 μέτρων , διέρχεται δεξιά του φράγματος Πενταπλατάνου , κατεβαίνει στο ρέμα «Πλατανώνας» όπου και συναντά την αγροτική οδό , που συνδέει το φράγμα με το σημείο αφετηρίας και την ακολουθεί μέχρι την αφετηρία με κατεύθυνση Νότια – Νοτιοδυτική .

Η τήρηση και εφαρμογή της παρούσας , ανατίθεται στη Δασική Υπηρεσία , Αστυνομία στην ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ , στους Κυνηγετικούς Συλλόγους του Νομού και σε κάθε φιλόνομο πολίτη .

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων