Προσοχή. Προσωρινή απαγόρευση θήρας στη Δράμα

0

Προσωρινή απαγόρευση θήρας στην περιφέρεια του Δήμου Παρανεστίου του Δασαρχείου Δράμας,για την χρονική περίοδο από 12/10/2017 ημέρα Πέμπτη έως και 16/10/2017 ημέρα Δευτέρα, που έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ3344/τ.Β/22-9-2017.

Οριοθέτηση Περιοχής Απαγόρευσης
Με αφετηρία τον οικισμό του Κάτω Θόλου, η οριογραμμή ακολουθεί δασικό δρόμο με βόρεια κατεύθυνση, διέρχεται από το τριγωνομετρικό σημείο 267 και την θέση <<Ράχη Δερβίση>> και φθάνει στα Ερ. Βουνοπλαγιάς . Από εκεί ακολουθεί το δασικό δρόμο με βόρειο Ανατολική κατεύθυνση, διέρχεται το Αρκουδόρεμα και καταλήγει στον επαρχιακό Παρανεστίου –Διποτάμων.
Ακολουθεί το δρόμο αυτό μέχρι τη διασταύρωση του προς Πρασινάδα. Από εκεί ακολουθεί τον επαρχιακό δρόμο Παρανεστίου-Πρασινάδας μέχρι τον οικισμό της Πρασινάδας. Από εκεί ακολουθώντας τον δασικό δρόμο, διερχόμενο από την θέση “Καλύβια Κοντόλια”, διασταυρώνεται με τον δασικό δρόμο Ζαρκαδιάς-Στάμνας, τον οποίον ακολουθεί μέχρι το παλαιό εργοτάξιο <<Στάμνας>>.
Από εκεί ακολουθεί το δασικό δρόμο προς “Τραπέζια “, διέρχεται το Αετόρεμα και καταλήγει στην Ελληνοβουλγαρική μεθοριακή γραμμή.
Από εκεί ακολουθεί τη μεθοριακή γραμμή μέχρι την πυραμίδα αριθμ.166 στην θέση “Μπισκί”. Από εκεί δια νοητής γραμμής συνδέεται με δασικό δρόμο τον οποίον και ακολουθεί μέχρι την διασταύρωση του με το δασικό δρόμο Ελατιάς –Θερμών τον οποίο ακολουθεί μέχρι την τομή με το Στραβόρεμα.
Ακολουθεί το Στραβόρεμα προς τα κατάντη ακολούθως το Μεγάλο Ρέμα μέχρι τη συμβολή του με το Διαβολόρεμα. Ακολουθεί το Διαβολόρεμα μέχρι τη συμβολή του με το Νέστο Πόταμο στη θέση “Πλατανόβρυση”. Στη συνέχεια η οριογραμμή διατρέχει την κοίτη του Νέστου Ποταμού μέχρι τον οικισμό του
Κάτω Θόλου που είναι και η αφετηρία.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων