Τι συμβαίνει στη Γ’ ΚΟΠ; Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες από τον Θεοδ. Παπαγεωργόπουλο

0

Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, έγινε ανακατανομή των αξιωμάτων του και προέκυψε νέο Προεδρείο (Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου)

Ο πρώην πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Θεόδωρος Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος πλέον έχει την ιδιότητα του απλού μέλους, με ανακοίνωσή του δίνει το στίγμα και την κατάσταση που επικρατεί στους κόλπους της Γ” ΚΟΠ, η οποία προκαλεί ισχυρούς προβληματισμούς.

“Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα επικρατεί ένας αναβρασμός στους κόλπους της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου που ως βάση είχε την μετάθεσή μου καθώς δέχτηκα αρκετά μηνύματα, τηλέφωνα, κλπ σχετικά με το τι ακριβώς γίνεται στην Ομοσπονδία.

Αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να σας ενημερώσω όπως οφείλω να πω την αλήθεια σε όλους τους κυνηγούς και σε όλα τα μέλη των ΔΣ των Κυνηγετικών Συλλόγων. Διότι πίσω από την πλάτη μου οργανώθηκε και εκτελέστηκε ένα σχέδιο εξόντωσής μου το οποίο εξελίχθηκε σε έναν ανήθικο και άνανδρο πόλεμο που δέχτηκα ακριβώς λόγω της ιδιότητας που είχα ως Προέδρου της Ομοσπονδίας.

Ύστερα από τον αιφνίδιο χαμό του Μαρκόπουλου, το ΔΣ της Ομοσπονδίας κλήθηκε να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Αυτό σήμαινε την ανάληψη καθηκόντων που αφορούσαν την συνέχιση της λειτουργίας της Ομοσπονδίας αλλά και την συνέχιση του έργου της.

Ποια ήταν η πρώτη κίνηση και απόφαση της Ομοσπονδίας;;; Να τελειώσει με ότι υποψίες ή κατηγορίες την βάραιναν και «καθαρή» και «ξάστερη» να προχωρήσει μπροστά… Από την θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας και μην έχοντας καμία υποψία για το τι στήνεται από πίσω μου, συνέχισα ακάθεκτος στο να «καθαρίσω» ότι μεμπτό υπήρχε εναντίον της Ομοσπονδίας.

Συνάδελφοι να διευκρινίσω ότι ουδέποτε με ενδιέφερε η «καρέκλα»… και όσοι με γνωρίζουν προσωπικά θα σας το επιβεβαιώσουν… Έτσι όσο και όσοι και αν προσπάθησαν να μου το προσάψουν, σε όποιον και αν αποτάθηκαν, χτύπησαν σε τοίχο…
Ποιος ήταν λοιπόν από την αρχή ο λόγος όλης αυτής της επίθεσης εναντίον μου;;;
Ποιος ήταν ο σκοπός;;;
Μάλλον θα το μάθουμε πολύ σύντομα…!!!

Αγαπητοί συνάδελφοι θα πρέπει να σημειώσω πως ότι αναφέρω είναι η αλήθεια… αλήθεια καταγεγραμμένη… και σαφώς θα κατατεθεί όπου και όποτε μου ζητηθεί… Επειδή όμως τα εν οίκω μη εν δήμω, τα πάντα θα ανακοινωθούν ενώπιος ενωπίω, όπως προβλέπεται και όπως ορίζεται από τις καταστατικές διατάξεις… και ο καθένας θα αναλάβει τις συνέπειες των πράξεων του…!!!

Είμαι στην διάθεση όλων των μελών της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου και το μόνο που έχω να αναφέρω είναι να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους…!!!

Με εκτίμηση
Παπαγεωργόπουλος Θεόδωρος”

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων