Tο πρώτο Hunting Happy Hour πραγματοποιήθηκε

0

 Στο καινούριο κατάστημα, ενός παλιού γνώριμου, το e-hunter Μανδηλαράς στο Ίλιον, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου το πρώτο Hunting Happy Hour της κυνηγετικής περιόδου. Το κατάστημα e-hunter – Mandilaras ολοκαίνουριο, σε κλίμα πραγματικής γιορτής υποδέχτηκε τους λάτρεις του κυνηγίου και την ομάδα NAFPLIOTIS!

Με μια διαφορετική προσέγγιση έγινε αυτή τη φορά, η παρουσίαση της Lambro από τον Γ. Ναυπλιώτη. Μίλησε για τα 40 χρόνια Lambro και τα τεράστια βήματα που έχουν γίνει από την εταιρία στην Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, μίλησε για το έμψυχο υλικό μιας καταπληκτικής ομάδας NAFPLIOTIS που ζει για το κυνήγι και την σκοποβολή, τον ενθουσιασμό που οδηγεί τα βήματά μας, την ώθηση και την έμπνευση που μας δίνει η επαφή μαζί σας, να αναπτυχθούμε ακούγοντας τις ανάγκες σας.

Με ιδιαίτερη περηφάνια μίλησε για την χορηγία της Lambro σε δύο σπουδαίους αθλητές, της Άρτεμις Κεφαλίδου – Πρωταθλήτρια Ευρώπης SKEET νεανίδων 2017 και τον Νίκο Μαυρομμάτη, ένας όχι μόνο εξαιρετικός αθλητής με πολλές διεθνείς διακρίσεις, αλλά και ένας φανατικός κυνηγός που δοκιμάζει κάθε νέο μοντέλο Lambro πριν φτάσει στα χέρια σας! https://www.facebook.com/SNafpliotisABEE/videos/1503457846436386/

Κλείνοντας κάλεσε τον Νίκο Μαυρομμάτη του  παρουσία του στην εκδήλωση, μας μίλησε για τους στόχους του, την αγάπη του για την Lambro καθώς και την χρησιμότητα της συνεχούς εκπαίδευσης και προπόνησης όχι μόνο για τους αθλητές, αλλά και τους κυνηγούς που δοκιμάζονται στα κυνηγοτόπια!

Ο διαγωνισμός γρήγορης επώμισης ανέδειξε τα πραγματικά γρήγορα πιστόλια που πήραν  στα χέρια τους ένα εργονομικά τέλειο όπλο, την AFFINITY!

Η τρεις νικητές μας:

  1. Χρήστος Αλεπούς, με χρόνο 5,77’’ (& 6,01’’ στο shoot off)
  2. Γιώργος Καπετάνιος, με χρόνο 6,40’’ (& ατυχές 9,47’’ στο shoot off)
  3. Πέτρος Μουστάκας 6,56’’ (& 6,12’’ στο shoot off)

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επωμίσουν όλα τα μοντέλα FRANCHI, μεταξύ των οποίων η AFFINITY SLUG, τα FEELING και το μοναδικό BECCACCIA!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους κ.κ. Φραντζέσκο και Άρη Μανδηλαρά για την φιλοξενία και την συμμετοχή τους στην εκδήλωση!

Το επόμενο HUNTING HAPPY HOUR ετοιμάζεται ήδη…. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στο site μας στο FB και στα media. Μείνετε δικτυωμένοι! FEELS RIGHT!

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων