Το χρονικό μιας λαθροθηρίας

0

Ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Καλαβρύτων κ. Αλέξιος Αποστολόπουλος περιγράφει με λεπτομέρειες την περίπτωση λαθροθηρίας που έγινε στον Άρμπουνα Καλαβρύτων.

Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στο χωριό Αρμπουνα επαρχίας Καλαβρύτων και περί  ώρα 23:00,   αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Toyota 4χ4 κινούταν στα γύρω βουνά με χρήση προβολέα.

Οι ομοσπονδιακοί μας θυροφύλακες Χρήστος Θεοδωρακόπουλος, Σωτήρης Κοντογιώργης και Καρπούζος Ιωάννης από την Βυτίνα και ύστερα από επανειλημμένες καταγγελίες για λαθροθηρία, σε συντονισμένη επιχείρηση, παρακολουθούσαν για αρκετή ώρα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που με χρήση χειροκίνητου προβολέα φώτιζαν δεξιά και αριστερά, όπου κάποια στιγμή άκουσαν τρεις πυροβολισμούς.

Στη συνέχεια σε μπλόκο που έγινε από τους θυροφύλακες οι δυο άνδρες που βρίσκονταν στην καρότσα του αυτοκινήτου και πριν καλά καλά σταματήσει το όχημα, πήδηξαν από αυτό παίρνοντας μαζί τους τα όπλα τον ένα προβολέα και τον λαγό που είχαν κρεμασμένο στον ώμο τους προς άγνωστη κατεύθυνση μεσα στο δάσος.

Ο οδηγός αφού έκανε τον ανήξερο για τα δυο άτομα της καρότσας, μόλις οι θυροφύλακες του είπαν για αυτόφωρη διαδικασία, πήρε τα κλειδιά και διέφυγε και αυτός στο δάσος χωρίς να κλειδώσει το αυτοκίνητο. Μέσα βρέθηκε άλλος ένας προβολέας και μια φυσιγγιοθήκη με φυσιγγια Νο 4.

Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Καλαβρύτων και διέταξε κατασχετήριο για το αμάξι τον προβολέα και την φυσιγγιοθήκη. Όσο για τους λαθροθήρες η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων