Ακρωτηριάστηκε από εκπυρσοκρότηση όπλου

0

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, όταν όπλο που ήταν πεταμένο στα σκουπίδια εκπυρσοκρότησε στα χέρια υπαλλήλου της καθαριότητας, ακρωτηριάζοντάς του το χέρι.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, που είναι σε πλήρη εξέλιξη, όλα συνέβησαν γύρω στη 1 το μεσημέρι, όταν υπάλληλος του δήμου εκλήθη στο Πρωτοδικείο Πάτρας να μεταφέρει σακούλες με άχρηστα έγγραφα σε χωματερή. Εκεί, το όπλο που βρισκόταν μέσα σε μία από τις σακούλες εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα ο υπάλληλος να τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι.

Στο σημείο κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο τον διεκόμισε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του ακρωτηρίασαν το χέρι από τον καρπό και κάτω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σακούλες αυτές προέρχονταν από το Πρωτοδικείο Πάτρας και εκτός από το όπλο περιείχαν και σφαίρες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Κρατική Ασφάλεια, η οποία ανέλαβε τις έρευνες, για να διαπιστωθεί τι ακριβώς περιείχαν οι σακούλες.

Εν τω μεταξύ, ο άτυχος οδοκαθαριστής βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων