«Οι κυνηγοί να δώσουμε μήνυμα προς την εξουσία» (video)

0

“Τα τελευταία χρόνια γίνονται προσπάθειες, λόγω διάφορων συμφερόντων να εξαλείψουν το κυνήγι με διάφορες μεθόδους”

Πιο δυναμική από ποτέ αναμένεται να είναι η αυριανή συγκέντρωση των κυνηγών που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το βράδυ στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.

Το Κίνημα «Αμμόχωστος-Διεκδικώ», οι κυνηγοί, οι κάτοχοι κυνηγετικών σκύλων και οι στημάτουροι οργανώνονται για τη δυναμικότερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της νομοθεσίας περί προστασίας και διατήρησης των άγριων πτηνών και θηραμάτων.

Περισσότερα στις 18.10.2017 (19:00) στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι. Η παρουσία όλων είναι κάτι παραπάνω απο απαραίτητη. Μαζί μπορούμε!!Το κυνηγι αποτελει κατ εξοχην το μακροβιοτερο αθλημα και ο τροπος επιβιωσης των ανθρωπων.. Τα τελευταια χρονια γινονται προσπαθειες λογω διαφορων συμφεροντων να εξαλειψουν το κυνηγι με διαφορες μεθοδους. Αυτη η προσπαθεια θα σταματησει την τεταρτη 18/10 στην πλατεια αγ. Γεωργιου στο Παραλιμνι οπου θα διεκδικησουμε και θα απαιτησουμε τα δικαιωματα μας ως κυνηγοι της κυπρου. Να ειστε ολοι εκει. Η παρουσια και η φωνη μας θα δωσουν ενα βροντερο μηνυμα στην εξουσια.

Posted by Konstantinos Koumi on Montag, 16. Oktober 2017

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα, «το κυνήγι αποτελεί το κατ’ εξοχήν μακροβιότερο άθλημα και ο τρόπος επιβίωσης των ανθρώπων. Τα τελευταία χρόνια γίνονται προσπάθειες, λόγω διάφορων συμφερόντων να εξαλείψουν το κυνήγι με διάφορες μεθόδους».

Παράλληλα, μέσω της ανακοίνωσης καλείτε όλος ο κυνηγετικός κόσμος να προσέλθει στη συγκέντρωση ώστε να διεκδικήσει και να απαιτήσει τα δικαιώματά του.

Famagusta.News

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων