Αστυνομικός περιπολούσε για λαθροθήρες και χτύπησε λαγό!!!

0

ΚΥΠΡΟΣ: Νέες σοβαρές καταγγελίες εναντίον του κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, αλλά και εν γένει της κατά τα άλλα επίλεκτης μονάδας της κυπριακής αστυνομίας, από έναν δικό της άνθρωπο.

Αναφορά γίνεται στην γνωστή υπόθεση του πρώην ΜΜΑΔίτη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας, Νίκου Λοϊζίδη, ο οποίος εδώ και δύο μήνες έχει δημοσίως πλέον καταγγείλλει τα κακώς κείμενα – και φαίνεται να είναι πολλά – εντός τόσο του κλιμακίου αυτού, όσο και των προϊσταμένων σε ανώτατο επίπεδο.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ο καταγγέλων αστυνομικός, Νίκος Λοϊζίδης προβαίνει σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον συναδέλφων του υποστηρίζοντας ότι το κλιμάκιο δρα διεφθαρμένα και σε συνεργασία με τον υπόκοσμο.

Συγκεκριμένα, σε μια αποστροφή της καταθέσεώς του ανέφερε ενδεικτικά ένα περιστατικό ότι αστυνομικός του κλιμακίου που υποτίθεται προφυλάττει τα ζώα από τους αδίστακτους λαθροθήρες, αυτός χτύπησε και πάτησε λαγό με το υπηρεσιακό του όχημα και μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας και όταν ερωτήθηκε σχετικά για την πράξη του, αυτός απάντησε πως θα τον κάνει «με τα κρεμμυδάκια»!

Εν συνεχεία η παράνομη και αντιεπαγγελματική πράξη του αστυνομικού που αποτελεί ντροπή για την μονάδα του, καταγγέλθηκε σε ανώτερο στέλεχος της ΜΜΑΔ, εντούτοις όμως, καμία ενέργεια, ούτε καν επίπληξη δεν προέκυψε εις βάρος του παρανομούντος ΜΜΑΔίτη, γεγονός που αποδίδεται στην στενή συγγένεια του με κάποιο ανώτερό του.

Τέλος σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι καταγγελίες του κ. Λοζίδη ενισχύονται έτι περαιτέρω ως προς την ορθότητα και εγκυρότητά τους, καθώς συνοδεύονται συχνά με βίντεο και φωτογραφικό υλικό το οποίο εξετάζεται στο πλαίσιο της ανάκρισης.

 www.newsit.com.cy/ 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων