Πέρδικες στην κατσαρόλα…. απλά και νόστιμα

0

Συστατικά για 6 άτομα
6 πέρδικες
3 κρεμμύδια
1 κεφάλι σκόρδου
3 καρότα
2 κρασοπότηρα κόκκινο κρασί
2 φύλλα δάφνης
10 κόκκους μαύρου πιπεριού
ελαιόλαδο
αλάτι

Προετοιμασία
1. Κόψτε το κρεμμύδι και τα καρότα σε λεπτές φέτες και σοτάρετε με λάδι. Προσθέτουμε τις κολλίνες σκόρδου ολόκληρες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
2. Δέστε τις πέρδικες με σπάγκο και σοτάρετε καλά σε αρκετό ελαιόλαδο.
3. Προσθέστε τις πέρδικες στα λαχανικά, προσθέστε το κρασί, τη δάφνη, το πιπέρι και συμπληρώστε με νερό μέχρι να καλυφθούν. Μαγειρέψτε περίπου για μιάμιση  ώρα, έως ότου οι πέρδικες να είναι τρυφερες.
4. Σερβίρετε τις πέρδικες μια ανά άτομο συνοδευόμενες με το ζωμό και τα λαχανικά της κατσαρόλας..

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων