Τραγικό δυστύχημα σε κυνήγι

0

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε το κυνήγι  το απόγευμα της Τρίτης στην ορεινή περιοχή της Ορεστινής στην Ξάνθη, όταν ένας κυνηγός, στο δρόμο της επιστροφής από κυνήγι μπεκάτσας τράβηξε το όπλο του ανάμεσα από κλαδιά, το οποίο εκπυρσοκρότησε και έπληξε θανάσιμα τον συγκυνηγό του!

Ο 33χρονος είδε ξαφνικά τον 51χρονο θείο του να σωριάζεται αιμόφυρτος στο έδαφος και υπέστη ισχυρό κλονισμό, όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν νεκρός από δικό του πυροβολισμό! Για το τραγικό περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατέσχεσαν το όπλο του δυστυχήματος.

Η σορός του άτυχου 51χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης όπου θα γίνει νεκροτομή για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου και αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή. Ο 33χρονος ανιψιός, που κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Σταυρούπολης σε πολύ ψυχολογική κατάσταση, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η Ομοσπονδιακή θηροφυλακή της ΚΟΜΑΘ σε σύντομο χρόνο βρέθηκε στο χώρο του δυστυχήματος και διαπίστωσε ότι επρόκειτο για σύννομη κυνηγετική δραστηριότητα.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων