Απαγόρευση θήρας στα καμένα περιφέρειας Δήμου Λαυρεωτικής

0

Το Δασαρχείο Λαυρίου εξέδωσε Δασική απαγορευτική διάταξη θήρας (Οικ.3743/105697 6-12-2017) με την οποία αποφασίστηκε η απαγόρευση της θήρας όλων των θηραμάτων για δύο (2) έτη μέχρι και την 5 Αυγούστου 2019 σε ολόκληρη την καμένη έκταση μετά των περιφερειακών της μη καμένων τμημάτων.

Το συνολικό εμβαδό της έκτασης είναι δώδεκα χιλιάδες και τριακόσια εξήντα έξι στρέμματα (12.366,00 στρ.) στις περιοχές «Λάκιζα, Μουζάκι, Βίλια, Διψέλιζα, Οβριόκαστρο» του Δήμου Λαυρεωτικής, Ν.Αττικής, όπως η έκταση αυτή περικλείεται από την συνεχή με μπλε χρωματισμό γραμμή υπό τα στοιχεία 1,2,3,4,5,6,…75,76,77,1 και εμφαίνεται στο προσαρτημένο στην απόφασ απόσπασμα χάρτη ΓΥΣ, κλίμακας 1:50.000, και η οποία οριοθετείται ως εξής:

«Τα όρια της απαγορευμένης περιοχής άρχονται από την διασταύρωση της κεντρικής επαρχιακής οδού Λαυρίου-Κερατέας προς Παλαιοκαμάριζα και ακολουθούν την λεωφόρο Παλαιοκαμάριζας μέχρι την Άνω Πλάκα όπου συναντούν τον παλαιό επαρχιακό δρόμο Λαυρίου Κερατέας. Στο ύψος της θέσης “Λάκιζα”, στην στάση των λεωφορείων στρίβουν δεξιά στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου την οποία ακολουθούν μέχρι να συναντήσουν ανώνυμο χωματόδρομο από τον οποίο στρεφόμενα ανατολικά και κατόπιν προς βορρά τον ακολουθούν μέχρι να συναντήσουν ανώνυμο ρέμα στο ύψος των μαντριών στην περιοχή του “Οβριοκάστρου”.

Τα όρια στην συνέχεια ακολουθούν δεύτερο ρέμα προς βορρά περιβάλλουν την κορυφή «Αβρόκαστρο» από τον πλησιέστερο χωματόδρομο και στρεφόμενα προς ανατολάς φθάνουν στον πρωην ΧΑΔΑ Κερατέας από τον οποίο στρεφόμενα νότια ακολουθούν αγροτοδασικό δρόμο μέχρι την οδό 25ης Μαρτίου στην περιοχή “Λουτρόθι”, “Διψέλιζα”.

Ανατολικώς τα όρια ακολουθούν την οδό 25η Μαρτίου και μετά την οδό Ελαιοχωρίου μέχρι που συναντούν την διασταύρωση της Παλαιοκαμάριζας όπου άρχισαν.

Η έκταση αυτή συνορεύει : ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ: Οδός 25ης Μαρτίου και οδός Ελαιοχωρίου ΔΥΤΙΚΑ: Αγροτοδασική οδό και ανώνυμο ρέμα ΒΟΡΕΙΑ: Αγροτοδασική οδός βορείως του ΧΑΔΑ Κερατέας ΝΟΤΙΑ: Λεωφόρο Παλαιοκαμάριζας

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων