Αυτοσχέδια παγίδα αγριόχοιρου στη Σελλασία!

0

Αυτοσχέδια παγίδα αγριόχοιρου, στην ευρύτερη περιοχή της Σελλασίας, κατέστρεψαν οι θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης και της Γ΄ΚΟΠ.

Ειδικότερα, κατόπιν πληροφοριών από μέλος του Κ.Σ. της λακωνικής πρωτεύουσας προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι θηροφύλακες του νομού επιδόθηκαν σε έρευνες επί πέντε ημέρες για τον εντοπισμό του δράστη. Όπως αποδείχθηκε, ο κατηγορούμενος αντελήφθη την παρουσία τους και δεν εμφανίστηκε, με αποτέλεσμα οι άνδρες της αρμόδιας υπηρεσίας να καταστρέψουν την αυτοσχέδια παγίδα αγριόχοιρου. Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για τις απαραίτητες ενέργειες.

Σε δηλώσεις του στον FLY ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, κύριος Γιάννης Καρβουνιάρης, σχολίασε: Μπορεί να μην έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής ο δράστης της αυτοσχέδιας παγίδας αγριόχοιρου, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε αυτός ο ασυνείδητος άνθρωπος να ανήκει στην κυνηγετική οικογένεια. Αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, οφείλουμε να τον απομονώσουμε. Τέτοιες ενέργειες δεν είναι ανεκτές σε μία ευνομούμενη κοινωνία.

www.flynews.gr/ 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων