Ξεκινά συλλογή και ανακύκλωση των καλύκων ο ΚΣ Ιωαννίνων

0

Στο «πράσινο» κάλεσμα του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου για ανακύκλωση φυσιγγίων, ανταποκρίνεται ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ιωαννίνων, προχωρώντας και σε μία σειρά άλλων πρωτοβουλιών.

Ο πρόεδρος Βαγγέλης Λύτρας, με την έλευση του 2018, προκρίνει τη μείωση των αποβλήτων, με την απομάκρυνση καλύκων και τη μη απόρριψη σκουπιδιών. Το ζήτημα κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρό, καθώς συχνά, ειδικά στα καρτέρια, όπου συρρέουν πολλοί κυνηγοί, η περιοχή γεμίζει από κάλυκες.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος, ασπάζεται αυτή τη κίνηση και δίνει και κίνητρο, μιας και καλεί τους κυνηγούς να φέρνουν τους κάλυκες στο Σύλλογο και στο τέλος της χρονιάς, αυτοί που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους θα μπουν σε κληρωτίδα με πολλά μεγάλα δώρα.

Πέραν όλων των άλλων ο κ. Λύτρας ανέδειξε τα θέματα που έχουν να κάνουν με τους αγριόχοιρους ζητώντας παράταση του κυνηγιού μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου ενώ παράλληλα έθεσε και τους προβληματισμούς για τους λύκους και τις αρκούδες, ο πληθυσμός των οποίων, σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, έχει αυξηθεί πολύ. Αύξηση που βάσει του προέδρου δημιουργεί πληθώρα προβλημάτων.

www.anex.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων