Σκοτώθηκε σε τροχαίο με αγριογούρουνο!!!

0

Το ζώο βρισκόταν χτυπημένο μέσα στην Εθνική Οδό…

Τραγικό δυστύχημα με θύμα έναν 49χρονο επιχειρηματία από την περιοχή των Καμένων Βούρλων, σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:00′ το βράδυ της Τρίτης 9 Ιανουαρίου.

Ο άτυχος άνδρας ταξίδευε για Αθήνα με ένα ακόμη άτομο, όταν στο ύψος της γέφυρας της Αρκίτσας, το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε αγριογούρουνο, που βρισκόταν στη μέση της εθνικής οδού, χτυπημένο από προηγούμενο όχημα.

Από την πρόσκρουση ο 49χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, που χτύπησε στο στηθαίο, εκσφενδονίζοντάς τον στην άσφαλτο. Δυστυχώς ο τραυματισμός του ήταν θανάσιμος. Τραυματίστηκε επίσης και ένα ακόμη άτομο που ταξίδευε μαζί του.

Πάνω στο σκοτωμένο αγριογούρουνο έπεσαν στη συνέχεια ακόμη δύο – τρία αυτοκίνητα, αφού δεν φαινόταν μέσα στο σκοτάδι και από τύχη δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο σημείο έχουν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν και άλλα τροχαία με αγριογούρουνα, τουλάχιστον 3-4 ακόμη, ευτυχώς χωρίς να έχει υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

Η είδηση του θανάτου του 49χρονου έπεσε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία των Καμένων Βούρλων και σε όλη τη Φθιώτιδα, σκορπίζοντας μεγάλη θλίψη, αφού πρόκειται για έναν πολύ γνωστό και αγαπητό άνθρωπο με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα, με τους οικείους του να μην μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν τόσο άδικα τον άνθρωπό τους.

Για το δυστύχημα προανάκριση ενεργεί το Α΄ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

www.lamiareport.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων