Δύο ψαράδες αγνοούνται στη Μικρή Βόλβη

0

Στιγμές αγωνίας ζουν οι οικογένειες δύο ψαράδων, οι οποίοι αγνοούνται από σήμερα το μεσημέρι στη Μικρή Βόλβη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες πήγαν για ψάρεμα στην ομώνυμη λίμνη, όταν ξαφνικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η βάρκα τους ανετράπη, με αποτέλεσμα να βρεθούν εντός της λίμνης.

Άκαρπες οι έρευνες εντοπισμού οι οποίες διακόπηκαν λόγω σκότους

Από αύριο θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ψαράδων. Πρόκειται για ανιψιό και θείο ηλικίας 40 και 70 ετών αντίστοιχα. Οι δυο τους πήγαν για ψάρεμα στην ομώνυμη λίμνη, όταν ξαφνικά, η βάρκα τους ανετράπη λόγω ισχυρών ανέμων, με αποτέλεσμα να βρεθούν εντός της λίμνης.

Τελευταία επικοινωνία με τους εξαφανισθέντες είχε η σύζυγος του, ενός εκ των δύο αντρών, στις 12 π.μ, η οποία όταν έχασε τα ίχνη τους, κάλεσε σε βοήθεια.
Στο συμβάν επιχείρησαν τέσσερις πυροσβέστες και τέσσερις δύτες με τρία οχήματα, μία διασωστική λέμβο, από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σταυρού και τη 2η Ε.Μ.Α.Κ.

Η βάρκα, στην οποία επέβαιναν οι δύο άνδρες έχει βρεθεί, ωστόσο, η επιχείρηση εντοπισμού διεκόπη πριν από λίγη ώρα, λόγω σκότους.

Αύριο, με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες των Αρχών σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ, με στόχο να μην μείνει κανένα σημείο της λίμνης χωρίς να διερευνηθεί.

 

 thestival.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων