Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΚΣ Δυτικής Ευρυτανίας

0

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 17 Δεκέμβρη, νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Δυτικής Ευρυτανίας.

Κατά τη συγκρότηση του Νέου ΔΣ σε σώμα,  Πρόεδρος αναδείχθηκε για ακόμα μία φορά ο κ. Δημήτριος Γεωργαλής, ο οποίος υπηρετεί τη συγκεκριμένη θέση επί μια ολόκληρη 18ετία (!).
Αντιπρόεδρος είναι ο Μάκκας Γεώργιος,
Γενικός Γραμματέας ο Ζαχαράκης Χρήστος,
Ταμίας ο Σκεπετάρης Κων/νος,
Κοσμήτορας ο Περούλας Γεώργιος και
Μέλη οι Ντάλλας Στέφανος και Κουτσουπιάς Παναγιώτης.

Την Ελεγκτική Επιτροπή απαρτίζουν οι: Γεωργαλής Γρηγόρης (διορισθείς από το Δασαρχείο), Παπαζέκος Ιωάννης και Διαμαντής Παναγιώτης.

Με αφορμή την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου του Κ.Σ.Δ.Ε, ο κ. Δημήτριος Γεωργαλής ανέφερε τα εξής:

«Το νέο Δ.Σ που προέκυψε αναμφίβολο αποτελείται από άτομα αξιόλογα με το ανάλογο ήθος. Όπως προβλέπεται άλλωστε και από τον εσωτερικό κανονισμό. Ανεξάρτητα από τα αξιώματα θεωρώ ότι είμαστε όλοι ίσοι και κανένας δεν είναι καλύτερος ή υποδεέστερος από τον άλλον. Όλοι έχουμε όρεξη για προσφορά στο σύλλογο ο κάθε ένας με το δικό του τρόπο αλλά και όλοι μαζί ενωμένοι υλοποιώντας κοινούς στόχους και κοινές ιδέες.

Το ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο με εξέλεξε εκ νέου ομόφωνα πρόεδρο για τον κυνηγετικό μας σύλλογο με τιμά ιδιαίτερα αναγνωρίζοντας τον αγώνα μου αλλά και την αίσθηση της ευθύνης που έχει μία τέτοια θέση καθώς και τον πολύτιμο χρόνο που έχω αφιερώσει όλα αυτά τα 18 χρόνια προκειμένου να βγουν εις πέρας οι υποχρεώσεις του συλλόγου μας.

Παράλληλα δεσμεύομαι ακόμα μία φορά όσο εγώ αλλά και το υπόλοιπο Δ.Σ ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν και ότι περνά από το χέρι μας για να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του συλλόγου μας γιατί μόνο βάσει αυτών πρέπει να λειτουργούμε. Ενώ κοινός στόχος όλων των μελών είναι η ενδυνάμωση του συλλόγου μας στο μέγιστο βαθμό προκειμένου να έχουμε φωνή και να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα μας, διότι ο σύλλογος μας αποτελεί αναμφίβολα έναν σημαντικό κρίκο στη μεγάλη αλυσίδα που δένει τα πάντα σχετικά με το κυνήγι.

Θέλουμε να κυνηγάμε με σεβασμό στο θήραμα και παραδοσιακά όπως μάθαμε από τους παλαιότερους. Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά».

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων