Κυνηγόσκυλο πυροβόλησε το αφεντικό του, στη Ρωσία!

0

Ο Σεργκέι Τερεχόφ είχε πάει για κυνήγι με τον ξάδελφό του και τα σκυλιά τους σε κυνηγόπο περίπου πέντε χιλιόμετρα έξω από την κωμόπολη Dyakovka.

Αφού έκαναν ένα όμορφο κυνήγι επέστρεψαν στο αυτοκίνητο. Ο σκύλος, ένα Εσθονικό κυνηγόσκυλο,  ευχαριστημένος από τον όμορφη περιπέτεια άρχισε να τρέχει γύρω από το αυτοκίνητο και να κουνάει την ουρά του, επιζητώντας την επιβράβευση και τα χάδια του αφεντικού του.  Ο κυνηγός έκατσε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου με το όπλο ακουμπισμένο δίπλα του, με το κοντάκι στο έδαφος και την κάννη προς τα επάνω. 

Όταν το σκυλί πήδηξε πάνω του το πόδι του πάτησε τη σκανδάλη στη σκανδάλη το όπλο έγειρε και η σφαίρα χτύπησε τον κυνηγό στο στομάχι. Ο άνδρας κατέρρευσε και ο ξάδελφος του αμέσως κάλεσε το ασθενοφόρο αλλά ο άτυχος κυνηγός πέθανε κατά τη μεταφορά του νοσοκομείου.

«Ήταν ένα τραγικό ατύχημα – είπε ο υπεύθυνος της ασφάλειας, που μίλησε για τη σκηνή της τραγωδίας – Ο άνθρωπος είχε απερίσκεπτα ακουμπήσει το φορτωμένο με σφαίρες όπλο στραμμένο στην κοιλιά και ο σκύλος δεν μπορούσε να γνωρίζει ότι θα προκαλέσει μια τραγωδία. Το θύμα ήταν νομοταγής κυνηγός και είχε κανονική άδεια για το όπλο του. “

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων