Τέλος σεζόν για την γορουνοπαρέα του Μαινάλου

0

Με αφορμή την λήξη του κυνηγιού του αγριόχοιρου, η ομάδα του Κώστα Δημόπουλου διοργάνωσε μία μικρή εκδήλωση με φαγητό και καλό κρασί…

Μέλη και φίλοι της Γουρουνοπαρέας Μαινάλου, πήγαν στην “Καλύβα” στη ΔΕ Φαλάνθου του Δήμου Τρίπολης, στο καθιερωμένο ραντεβού.

Ο κ. Δημόπουλος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, τον Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή και όλους τους παρευρισκόμενους, καθώς και τους χορηγούς.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Δημόπουλο διότι μας χαρίζει μία ιδιαίτερη μέρα και μαζί όλους όσοι βοηθούν για να διοργανωθεί αυτή η όμορφη μέρα.

Για μια γιορτή που αποτελεί πλέον παράδοση μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ρουμελιώτης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους κυνηγούς και τις γυναίκες των κυνηγών!

Ο Περιφερειάρχης είπε ότι χαίρεται για τις κυνηγετικές ομάδες και τους κυνηγετικούς συλλόγους που βγάζουν μία αλληλεγγύη που αποτελεί σημαντικό παράγοντα για να βλέπουμε χωρίς φόβο στο μέλλον. Επίσης, ανάφερε τη σκέψη να γίνει ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα για να εκπαιδεύονται οι κυνηγοί με σοβαρότητα πάνω στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν.

 www.kalimera-arkadia.gr/ 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων