Διαχείριση κορακοειδών από τον ΚΣ Καρδίτσας

0

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας, για πέμπτη συνεχή χρονιά, διοργανώνει το Σάββατο 17/2/2018 ομαδική εξόρμηση των μελών του για κυνήγι – διαχείριση του πληθυσμού των κορακοειδών στην περιοχή ευθύνης του.

Η δράση, με τη σύμφωνη γνώμη του Δασαρχείου Καρδίτσας, είναι διαχειριστική και καθόλα νόμιμη, καθώς σύμφωνα με τις διατάξεις της ετήσιας ρυθμιστικής περί θήρας, προβλέπεται, για τα πρώην επιβλαβή, απεριόριστος αριθμός κάρπωσης ανά κυνηγό και ανά έξοδο έως και τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας, που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να προσέλθουν στις 5:15 μμ, στο σημείο της αρχικής συγκέντρωσης, στο κέντρο Cozi, στο δρόμο προς Παπαράντζα. Εκεί θα επιλέξουμε τις ομάδες και θα καθορίσουμε τα κατάλληλα σημεία δράσης στην ευρύτερη περιοχή της Τσαπόχας. Μόνο σε περίπτωση ισχυρής βροχόπτωσης θα αναβληθεί η εξόρμηση και θα προηγηθεί σχετική ανακοίνωση. Οι κυνηγοί μας θα λάβουν πάλι δωρεάν τα απαραίτητα φυσίγγια για τα κορακοειδή και παράλληλα θα γίνει μια σύντομη ενημέρωση για τα έως τώρα αποτελέσματα του προγράμματος διαχείρισης κορακοειδών – αλεπούς – πετροκούναβου που υλοποιούμε στην περιοχή ευθύνης μας.

Διευκρινίζουμε ότι θα πραγματοποιηθούν εξορμήσεις και σε άλλες περιοχές του νομού μας, αφού βρισκόμαστε στην πλέον κατάλληλη εποχή για το κυνήγι τους.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων