Συνελήφθησαν κυνηγοί επειδή τους έκλεψαν τα όπλα

0

«Ξινό» βγήκε το κυνήγι της τσίχλας σε δυο κυνηγούς που είχαν πάει με το αυτοκίνητό τους στην ευρύτερη περιοχή των Βαγίων Βοιωτίας, καθώς τα όπλα τους έκαναν φτερά μέσα από το όχημα και οι ίδιοι βρέθηκαν στα κρατητήρια, κατηγορούμενοι για πλημμελή φύλαξη οπλισμού!

Οι δυο φίλοι από το Αιγάλεω είχαν παρκάρει το αυτοκίνητο κοντά σε έναν κεντρικό δρόμο και επέστρεψαν όταν τελείωσαν το κυνήγι. Άφησαν τα κυνηγετικά όπλα τους στο πορτ μπαγκάζ και ξεκίνησαν να ψάχνουν στον κυνηγότοπο για θηράματα που είχαν χτυπήσει, αλλά δεν τα είχαν βρει. Όταν ξαναγύρισαν στο όχημα, όμως, τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς βρήκαν ορθάνοιχτο το πορτ μπαγκάζ και τα όπλα άφαντα.

Οι κυνηγοί ειδοποίησαν την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, άνδρες της οποίας τους συνόδευσαν στο αστυνομικό τμήμα Αλιάρτου όπου υπέβαλαν καταγγελία για την κλοπή.
Όμως, συνελήφθησαν οι ίδιοι επειδή δεν είχαν φροντίσει να τα ασφαλίσουν! Πάντως, ήταν η δεύτερη διάρρηξη αυτοκινήτου κυνηγών μέσα σε μια εβδομάδα και όλα δείχνουν ότι στην περιοχή δρα οργανωμένη σπείρα, γι' αυτό οι θηροφύλακες έχουν εντείνει τις περιπολίες τους.

 www.matrix24.gr 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων