Πέτυχαν το “στόχο” τους οι κυνηγοί του Δ. Πύλης !

0

“Διάνα” πέτυχαν στο στόχο τους οι κυνηγοί του Δήμου Πύλης στον ετήσιο χορό τους, που διοργάνωσαν στην μοναδική σάλα του Mouzaki Palace, καθώς για τρίτη συνεχόμενη φορά, στέφθηκε με επιτυχία.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία του πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημ. Λαμπρογεώργος, ο οποίος αρχικά καλωσόρισε τον κόσμο, ευχαριστώντας τον παράλληλα, που παρά την οικονομική & ψυχολογική φόρτιση των χαλεπών καιρών, τίμησε για άλλη μια φορά με την παρουσία του & αυτή την εκδήλωση του Συλόγου, για να κλείσει με μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα του Συλλόγου & στις δράσεις που θα αναληφθούν στο μέλλον, αρχής γενομένης με την διοργάνωση εκδρομής στις 23 Μαρτίου στην Πανελλήνια έκθεση “Κυνήγι-Ψάρεμα”, στην Αθήνα.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας, κάνοντας γνωστό & ένα ευχάριστο νέο, την παραχώρηση του χώρου στο πρώην σκοπευτήριο Φήκης, που θα αποτελέσει & το σπίτι της μεγάλης οικογένειας των κυνηγών του Δ. Πύλης.

Επίσης ο σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε  κ. Λάμπρος Γιώτης, εκπρόσωπος της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας.

Κατόπιν αυτών ακολούθησε, χορός με το κέφι να χτυπάει “κόκκινο” με τους πρωτεργάτες αυτού, Θοδωρή Χαλιάσο στο κλαρίνο, Φαίδρα Διαμάντη στο τραγούδι & τον μοναδικό, τον “Άρχοντα” του δημοτικού ταγουδιού…Γιώργο Μπέκιο! Γλέντι που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο βουλευτής της Ν.Δ. Τριάλων κ. Κ. Σκρέκας, οι Αντ/ρχοι Σ. Αγγέλης & Λ. Οικονόμου, ο προϊστάμενος του Π.Κ. Πύλης Γιάννης Τατσίνας, ο πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Τρικάλων κ. Ν. Ζιώγας, δημοτικοί σύμβουλοι του Δ. Πύλης, πρόεδροι Τ.Κ. του Δήμου, καθώς & εκπρόσωποι έτερων κυνηγετικών Συλλόγων του Νομού & όμορων περιοχών.

 pylinews.gr/

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων