Κυνηγός βρήκε στο βουνό το διαμελισμένο πτώμα γυναίκας

0

Μπροστά σε μακάβριο θέαμα, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής κυνηγός σε ορεινό σημείο στα Πιλαλήματα της Σητείας και συγκεκριμένα στο δρόμο από τα Πιλαλήματα προς Καλό Νερό όταν γύρω στις 8 το πρωί εντόπισε ένα πτώμα.

Όπως προέκυψε επρόκειτο για σωρό γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση, χωρίς χέρια και με το κεφάλι σε απόσταση 15 μέτρων από τον υπόλοιπο κορμό.

Οι συνθήκες που βρέθηκε το πτώμα σε μια όχι ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή κοντά στο σπίτι της στα Πιλαλήματα, σε πλήρη αποσύνθεση και διαμελισμένο έχριζαν ερμηνείας, ενώ τελικά δεν θα χρειαστούν εργαστηριακές αναλύσεις για την ταυτοποίηση της σωρού, αφού τα ρούχα, ο βηματοδότης, τα κλειδιά αλλά που βρέθηκαν πάνω στο πτώμα αλλά και όσα είπαν κάποιοι συγγενείς της 85χρονηςτης Ειρήνης Ρουσάκη, κρίθηκαν αρκετά για την ταυτοποίηση.

Ο θάνατος της Ειρήνης Ρουσάκη σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ η αιτία του διαμελισμού της αποδίδεται, όπως ήταν και το πιθανότερο εξαρχής, σε άγρια ζώα της περιοχής,   αποκλείοντας έτσι τόσο το σενάριο της εγκληματικής ή άλλης ενέργειας.

http://radiolasithi.gr/

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων