Σκοπευτήριο για όλους μέσα στο MEC!

0

Η λειτουργία ενός… σκοπευτηρίου για αεροβόλα όπλα μέσα στον χώρο της έκθεσης, θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους να διασκεδάσουν και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα!

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα διεξαχθούν αρκετοί διαγωνισμοί σκοποβολής, με διαφορετικούς κανονισμούς και διαφορετικά ζητούμενα: από την κλασική ολυμπιακή σκοποβολή σταθερού στόχου, μέχρι και… αγωνίσματα κινητού στόχου, ή κάποια στάδια προσομοίωσης Πρακτικής Σκοποβολής.

Ειδικά για τους κυνηγούς θα υπάρχουν και κάποια στάδια βολής που θα προσομοιώνουν κατά το δυνατόν την κυνηγετική σκοποβολή, τόσο με ραβδωτό όσο και με λειόκαννο όπλο, ενώ θα υπάρχει και στάδιο όπου το ζητούμενο θα είναι η απόλυτη ταχύτητα: ο πιο γρήγορος θα κερδίζει!

Η συμμετοχή σε όλες αυτές τις δραστηριότητες θα είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες, ενώ υπάρχει ειδική πρόβλεψη για την ομαλή ροή της διαδικασίας, με αριθμούς προτεραιότητας και ξεχωριστή διαδικασία εγγραφής, ώστε να μην υπάρχουν καθόλου ουρές αναμονής και καθυστερήσεις για όσους θέλουν να συμμετάσχουν. Η εικόνα από τους σκοπευτές και τις επιδόσεις τους θα αναμεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο στη γιγαντοοθόνη του κεντρικού πολυχώρου της έκθεσης, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα αναμεταδίδεται και στη σελίδα της έκθεσης στο Facebook με live streaming video.

Το σκοπευτήριο της “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ” τελεί υπό την πιστοποίηση και την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, η οποία και θα ενημερώνει για την αγωνιστική σκοποβολή, με σχετικές επιδείξεις από αθλητές και προπονητές σκοποβολής.

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων