“ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018” Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

0

Κάποια 24ωρα απομένουν για την μεγάλη γιορτή των κυνηγών, την έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018», που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 1η Απριλίου στο Μ.Ε.C. της Παιανίας.

Φιλοδοξία των διοργανωτών της μεγάλης έκθεσης για το κυνήγι, την κυνοφιλία και όλες τις λοιπές υπαίθριες δραστηριότητες, είναι ο αριθμός των επισκεπτών να ξεπεράσει τις 30.000 που «πέρασαν» πέρσι από τον εκθεσιακό χώρο στην Παιανία.

Και για να πετύχουν αυτόν τον στόχο, «δουλεύουν» σκληρά εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, από την ημέρα που έπεσε η αυλαία στην «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017».

Πέρσι η διοργάνωση απέσπασε τα θετικά έως κολακευτικά σχόλια του κόσμου και, εφέτος, έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι ακόμη καλύτερη.

Νέα προϊόντα και υπηρεσίες

Για ότι έχει να κάνει με τις παρουσίες των εταιριών, αυτές θα προσφέρουν στους κυνηγούς τόσο ενημέρωση πάνω σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες γύρω από την αγαπημένη τους δραστηριότητα, όσο και την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε τιμές προσφοράς.

Η προβολή και η γνωριμία του κόσμου με τα προϊόντα τους, είναι το ζητούμενο για σχεδόν όλους τους εκθέτες που θα δώσουν το παρόν στην έκθεση, ενώ αυτό στο οποίο προσβλέπουν είναι μία τονωτική οικονομική ένεση μέσω των πωλήσεων που θα πραγματοποιήσουν, ώστε να μπορέσουν να… διασκεδάσουν τις επιπτώσεις από μία κακή χρονιά. Γιατί η χρονιά 2017-18 εξελίχθηκε πολύ άσχημα, τόσο κυνηγετικά, όσο και σε ότι αφορά τα καταστήματα που εμπορεύονται είδη κυνηγίου.

Τα σουπερποζέ της ΑΤΑ

Όσοι βρεθείτε στην «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018», να περάσετε από το περίπτερο της «Dispan». Εκεί, εκτός από τις καραμπίνες ΑΤΑ, θα μπορέσετε να δείτε και να νεοφερμένα αλληλεπίθετα της τουρκικής φίρμας. Τα συγκεκριμένα σουπερποζέ έχουν πολύ προσεγμένη κατασκευή και διατίθενται σε διαφορετικές εκδόσεις σε ότι έχει να κάνει με τον διάκοσμο στις βάσεις τους, την κατηγορία των ξύλων και τα μήκη καννών. Τα νέα μοντέλα καραμπινών προσφέρονται με μηχανισμούς αερίων αλλά και αδρανείας, ξύλινα ή πλαστικά μέρη, καθώς και σε χρωματισμούς παραλλαγής. Στο περίπτερο της ελληνικής εταιρίας που στην συνείδηση των καταναλωτών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την παραγωγή ρούχων για το κυνήγι, το ψάρεμα και τις λοιπές υπαίθριες δραστηριότητες θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την πλήρη σειρά σε γιλέκα, μπουφάν, παντελόνια και λοιπά αξεσουάρ.

Ηλεκτρονικά βοηθήματα

Για ότι αφορά τα ηλεκτρονικά περιλαίμια για τον αγαπημένο σας σύντροφο στο κυνήγι, μία στάση στο περίπτερο της Garmin είναι επιβεβλημένη. Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρονικών και στο περίπτερό της θα δείτε τα νέα μοντέλα GPS για χρήση στο αυτοκίνητο, το σκάφος ή την μοτοσικλέτα, καθώς επίσης και μία πλήρη γκάμα με ηλεκτρονικά συστήματα εντοπισμού σκύλων. Με τη χρήση των συγκεκριμένων συστημάτων να έχει γίνει αναγκαία τα τελευταία χρόνια στο κυνήγι, η πρωτοπόρος εταιρία προσφέρει πολλές δυνατότητες που δεν εστιάζουν μόνο στον εντοπισμό των σκύλων, αλλά παρέχουν και πολλές άλλες δυνατότητες.

Πανδαισία όπλων

Όπλα, σχεδόν όλων των εταιριών (Beretta, Benelli, Browning, Fabarm, Winchester, Baikal, κ.ά.), καινούργια και μεταχειρισμένα, θα βρείτε στο περίπτερο της εταιρίας «Hobby» (Καρασαββίδης). Και θα τα βρείτε σε πολύ καλές τιμές. Επίσης μεγάλη θα είναι η συλλογή σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, αεροβόλα, είδη camping και αλιείας.

Στο περίπτερο της «ΟΠΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ» θα βρείτε τα ρούχα και αξεσουάρ της γνωστής φίρμας «Hillman», σε πολύ μεγάλη ποικιλία και χρωματισμούς. Επίσης η εταιρία ετοιμάζει πολύ καλές ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα όπλα, με εκπτώσεις που φτάνουν το 20%.

Τα γαλλικά δίκαννα της Chapuis θα κοσμούν το περίπτερο της «ALFA GAME». Πρόκειται για πλαγιόκαννα και αλληλεπίθετα φτιαγμένα στο χέρι, σε διαφορετικές βαθμίδες σκαλισμάτων και ποιότητας ξύλων. Όπλα που ξεχωρίζουν για την βλητική τους απόδοση και την ποιότητα κατασκευής τους.

Μία μεγάλη ποικιλία αρβύλων που συνδυάζουν την ποιότητα με την αντοχή θα σας περιμένουν στο περίπτερο της εταιρίας «Arvila.gr», για να τα δοκιμάσετε και να επιλέξετε ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς. Ο Βασίλης Μαυρογιάννης, ιδιοκτήτης της εταιρίας φυλά για έκπληξη τις τιμές και το μόνο που τονίζει είναι ότι θα κάνει μεγάλο… μπαμ.

Η Inox Dog House, που ειδικεύεται στις ανοξείδωτες κατασκευές, θα παρουσιάσει ειδικές τροποποιήσεις στο εσωτερικό των αυτοκινήτων (και όχι μόνο) για τη μεταφορά σκύλων. Οι κατασκευές της εταιρίας είναι πολύ προσεγμένες, υπερκαλύπτοντας τις όποιες ανάγκες για τη μεταφορά σκύλων με πολύ έξυπνα διαμορφωμένους χώρους, που συγχρόνως διαθέτουν μεγάλη αποθηκευτική ικανότητα.

Ιδιογομώσεις και τσοκ

Οι λάτρεις των ιδιογομώσεων θα μπορούν να βρουν πρώτες ύλες, μηχανές και ότι άλλο ζητήσουν, στο περίπτερο της «ΦΥΣΗ EVER». Οι μηχανές που διαθέτει η φίρμα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν τους κάλυκες σε αστεροειδές ή ρελιαστό κλείσιμο, να ρυθμίσουν με ακρίβεια την ποσότητα της πυρίτιδας και να παρέχουν σταθερή πίεση στο κλείσιμο των φυσιγγίων.

Τα τσοκ «Brain» θα τα βρείτε στο περίπτερο της εταιρίας Brainchokes. Τα πρωτοποριακά τσοκ αποτελούν ελληνική εφεύρεση και έχουν αναγνωριστεί διεθνώς για τη βλητική τους απόδοση. Μπορείτε να βρείτε αυτό που ζητάτε για κάθε θήραμα, αλλά και για τις αποστάσεις που πυροβολείτε.

Η «ΛΕΩΝ» είναι από τις μεγαλύτερες και πιο ειδικευμένες εταιρίες στην κατασκευή χρηματοκιβωτίων και ερμαρίων φύλαξης. Αυτό ακριβώς που ζητάτε σε μέγεθος αλλά και τιμή για να φυλάσσετε με ασφάλεια τα όπλα σας, θα το βρείτε στο περίπτερό της. Πέραν των στάνταρ μοντέλων, η εταιρία έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει το χρηματοκιβώτιο ή το ερμάριο που θέλετε, σύμφωνα με την δική σας επιθυμία.

Κοντάκια, εξαρτήματα όπλων, κατασκευές ειδικών εξαρτημάτων, μηχανισμοί ρυθμιζόμενου κοντακίου.

Όλες τις οπλουργικές εργασίες και οτιδήποτε άλλο αφορά στο όπλο σας θα το βρείτε στον γνωστό οπλουργό Γιάννη Αράπκουλε. Η μεγάλη του εμπειρία είναι αυτή που θα σας δώσει λύσεις ακόμα και για ανταλλακτικά, που δεν μπορείτε να βρείτε λόγω παλαιότητας.

Η «TSTV» Γιάννης Χριστογιάννης, είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής ταινιών με θέμα το κυνήγι και το ψάρεμα. Μπορείτε να βρείτε ταινίες για κάθε θήραμα, οι οποίες αφενός θα σας ψυχαγωγήσουν και αφετέρου θα σας προσφέρουν πλούσια γνώση.

Και ακόμη, στα χιλιάδες τετραγωνικά της «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ 2018», θα υπάρχουν δεκάδες άλλα περίπτερα με είδη κυνηγίου, camping, για σκύλους (τροφές, βιταμίνες, αξεσουάρ, λουράκια κ.ά.) που θα σας περιμένουν για να τα ανακαλύψετε.

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων