Πρόσκληση για τη μεγάλη γιορτή!

0

Η “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018” αναμένεται να “σπάσει” κάθε προηγούμενο ρεκόρ προσέλευσης σε κυνηγετική έκθεση, επιβεβαιώνοντας την αυτοπεποίθηση ενός ολόκληρου κόσμου, που συνδέεται βιωματικά με τη φύση και την ύπαιθρο

 Από το πρωί της Παρασκευής ένα… καραβάνι κυνηγών θα συρρέει από κάθε γωνιά της χώρας, με έναν και αποκλειστικό προορισμό: το M.E.C. της Παιανίας που θα στεγάσει και φέτος, την πιο μεγάλη και λαμπρή γιορτή του κυνηγιού. Μεθαύριο Παρασκευή 30 Μαρτίου, η “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018” ανοίγει τις πύλες της σε ένα πολύχρωμο κοινό, για να προσφέρει στους επισκέπτες της ότι καινούριο “κυκλοφορεί” γύρω από το κυνήγι και τις άλλες δραστηριότητες στη φύση…

Χιλιάδες προϊόντα και καλαίσθητα περίπτερα που έχουν σχέση με το κυνήγι, την κυνοφιλία, τη σκοποβολή, την ορειβασία, το κάμπινγκ, την ύπαιθρο και τον τουρισμό, περιμένουν τους επισκέπτες… να τα ανακαλύψουν!

Πανδαισία εκδηλώσεων

Όμως, η “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018” φιλοδοξεί να αναδειχτεί σε κάτι περισσότερο από ένα εμπορικό γεγονός. Πάνω από όλα είναι μία… γιορτή, όπου επιχειρηματίες και επισκέπτες μοιράζονται τα ίδια πάθη.

Γι’ αυτό και επί ένα τριήμερο το Μ.E.C. θα φιλοξενήσει εντυπωσιακά θεάματα, χαρούμενα χάπενινγκ και εκδηλώσεις ενημέρωσης, που θα ψυχαγωγήσουν, θα ενημερώσουν και θα προβληματίσουν.

Μπορεί να φαντάζει… υπερβολή, αλλά είναι αλήθεια: ακόμη και αν επί ένα τριήμερο δεν το κουνήσει κανείς ρούπι από το M.E.C, δύσκολα θα μπορέσει να παρακολουθήσει την πληθώρα των εκδηλώσεων και των χάπενινγκ της έκθεσης…

Διαλέξεις, σεμινάρια για κυνηγόσκυλα, όπλα, βλητική, σκόπευση, κυνηγετικά μαχαίρια, επιδείξεις σκύλων και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους, θα γίνονται κάθε μέρα στον πολυχώρο της έκθεσης και στους ειδικά διαμορφωμένους στίβους.

Πέρυσι οι επισκέπτες της έκθεσης ξεπέρασαν τους 30.000, ενώ φέτος όλα δείχνουν πως αυτό το ρεκόρ… θα καταρριφθεί! Και οι εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου που και πάλι θα είναι παρόντες στην “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ”, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την αυτοπεποίθηση ενός ολόκληρου κόσμου που τους συνδέει η αγάπη τους για το κυνήγι, αλλά και η βιωματική τους σχέση με την ύπαιθρο, τα βουνά και τα δάση της πατρίδας μας.

Αυτή τη φορά, παρόν με δικό του περίπτερο θα είναι και το υπουργείο Περιβάλλοντος, αλλά και οι μεγαλύτεροι αυτοδιοικητικοί θεσμοί της χώρα μας, όπως οι Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Θεσσαλίας, Ηπείρου και Κρήτης.

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων