Αποκαλύψεις από τον πρόεδρο της Κ.Σ.Ε.

0

Το “έδαφος” της “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ” θα αξιοποιήσει ο πρόεδρος της Κ.Σ.Ε. Νίκος Παπαδόδημας, για να ενημερώσει τους κυνηγούς σχετικά με όλες τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από τα κυνηγετικά θέματα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, με πρόβλεψη μαγνητοσκόπησης, ώστε να μπορεί να αναρτηθεί αυτούσια και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος της Κ.Σ.Ε. θα μεταφέρει στο ακροατήριο γνωστές και άγνωστες πτυχές της σημερινής πραγματικότητας στη διαχείριση των κυνηγετικών θεμάτων, ενώ θα απαντήσει και σε ερωτήσεις που θα του υποβληθούν από τους παριστάμενους κυνηγούς. Μία πτυχή των εξελίξεων που σίγουρα θα απασχολήσει την ομιλία του Ν. Παπαδόδημα, θα είναι και το “βαρύ κλίμα” που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται για… το κυνήγι του τρυγονιού, σε διάφορους “κύκλους” των Βρυξελλών.

Αντικυνηγετικές Μ.Κ.Ο. και κέντρα εξουσίας της Ε.Ε. προσπαθούν τους τελευταίους μήνες να προωθήσουν την καθολική απαγόρευση του τρυγονιού στις χώρες – μέλη, κάτι που έχει θέσει σε συναγερμό την Κ.Σ.Ε, η οποία έχει ξεκινήσει ενέργειες… “αμύνης” τόσο στο αρμόδιο υπουργείο, όσο και στις Βρυξέλες.

Περισσότερα, όμως, από τον ίδιο τον κ. Παπαδόδημα, στις 6 το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου…

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων