Οι κυνηγοί τιμούν την κυνηγετική έκθεση. Οι υπόλοιποι;

0

Ασφυκτικά γεμάτοι είναι οι διάδρομοι στην έκθεση Κυνηγεσία 2018.

Από νωρίς το πρωί πλήθος κυνηγών έχει κατακλύσει το χώρο του MEC στην Παιανία, δείχνοντας πως παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες το ενδιαφέρον για το κυνήγι και την κυνοφιλία παραμένει αμείωτο.

Ο επισκέπτες έχουν γεμίσει τα περίπτερα με τα κυνηγετικά είδη, τους στίβους κυνοφιλικών δραστηριοτήτων αλλά και τους χώρους ομιλίων και παρουσιάσεων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει στα περίπτερα που προωθούν τον αμιγώς κυνηγετικό εξοπλισμό (όπλα, ρουχισμό, παπούτσια).

Οι κυνηγοί είναι προφανώς δυσαρεστημένοι από την απουσία των “μεγάλων” του κυνηγετικού χώρου οι οποίοι επέλεξαν να μην είναι δίπλα στον κυνηγό αυτή τη χρονιά.

Η αγάπη των κυνηγών για το κυνήγι και η στήριξη προς το θεσμό της κυνηγετικής έκθεσης αποδεικνύονται κάθε χρόνο. Ανάλογος αυτής της μεγάλης στήριξης θα πρέπει να είναι και ο σεβασμός των επιχειρηματιών και επαγγελματιών του κυνηγετικού χώρου, καθώς και από τους διοργανωτές, προς τον Έλληνα κυνηγό, από τον οποίο έχουν ζήσει τόσα χρόνια και σε αυτόν πρέπει να ελπίζουν για να συνεχίσουν να υπάρχουν και στο μέλλον.

Δυστυχώς εδώ βρίσκει ακριβώς το νόημα της η παροιμία για αυτόν που ήθελε να εκδικηθεί τη γυναίκα του κι έκοψε την … καψερή του.!

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων