Εκλογές στον Κυνηγετικό Σύλλογο Λάρισας και Συκουρίου

0

Γενική Συνέλευση την Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 9:00 π.μ. στo Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44) συγκαλεί ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λάρισας.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής: Εκλογή προέδρου Γενικής Συνέλευσης και Εφορευτικής επιτροπής, ανάγνωση έκθεσης πεπραγμένων και έκθεσης ελεγκτικής επιτροπής, έγκριση απολογισμού έτους 2017 και προϋπολογισμού έτους 2018, έκτακτη οικονομική εισφορά και θέματα που θα τεθούν από τα μέλη. Θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Σε περίπτωση μη απαρτίας (που είναι το πιθανότερο), η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά την επόμενη Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στον ίδιο χώρο και χρόνο και με αυτά τα θέματα. Για να παραστεί μέλος στη Γενική Συνέλευση πρέπει να έχει απαραίτητα μαζί του την άδεια κυνηγίου περιόδου 2017-2018 και την αστυνομική ταυτότητα.

ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Εξάλλου το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Συκουρίου προσκαλεί τα μέλη στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου στα γραφεία του Συλλόγου και ώρα 11 π.μ. Θα συζητηθούν ή θα παρθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: Έγκριση προϋπολογισμού και απολογισμού, έκθεση ελέγχου Ελεγκτικής Επιτροπής, αρχαιρεσίες και εκλογή νέου Δ.Σ., έκτακτη εισφορά υπέρ ομοσπονδίας και υπέρ Ομοσπονδίας και υπέρ Κυνηγετικού συλλόγου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 29 Απριλίου στην ίδια αίθουσα και την ίδια ώρα. Για δηλώσεις υποψηφιότητας το γραφείο θα είναι ανοιχτό έως την Πέμπτη 19/04/2018. Το γραφείο θα λειτουργεί απόγευμα 7-9 μ. μ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων