ΚΣ Κομοτηνής – 542 κυνηγοί στις κάλπες

0

Ξανά πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Καραφύλλης, στο πλαίσιο των εκλογών του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 15 Απριλίου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε περί τις 3 τα ξημερώματα. Οι κυνηγοί που έσπευσαν στις κάλπες προκειμένου να εκλέξουν νέο διοικητικό συμβούλιο ήταν 542, ενώ συνολικά κατά την φετινή κυνηγετική περίοδο δόθηκαν 2.000 άδειες.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Για το νέο οκταμελές διοικητικό συμβούλιο, εκλέγονται οι:
1. Παναγιώτης Καραφύλλης – 357
2. Χρήστος Τσανάκας – 274
3. Κωνσταντίνος Αμαξόπουλος – 266
4. Μάριος Λάσκος – 258
5. Νικόλαος Μπαχαρίδης – 231
6. Αχμέτ Μουζαφέρ – 207
7. Γεώργιος Καραμανλής – 203
8. Αριστείδης Παπουλάκης – 189

Για το παράρτημα Αιγείρου εκλέγονται οι:
Κωνσταντίνος Κισούδης, Δημήτριος Σφατζίκης, Κωνσταντίνος Φλωροκάπης
Για το παράρτημα Γρατινής εκλέγονται οι:
Αλή Αμέτ, Αχμέτ Χότζα Τζελάλ, Ιρφάν Μουσταφά
Για το παράρτημα Ιάσμου εκλέγονται οι:
Κωνσταντίνος Ζαφειράκης, Σινάν Σαλή, Δημήτριος Τσιβόπουλος
Για το παράρτημα Ξυλαγανής εκλέγονται οι:
Ισμαήλ Μεχμέτ, Άγγελος Καλλιγάς, Οκάν Χαλήλογλου
Για το παράρτημα Οργάνης εκλέγονται οι:
Απτουλά Κουλαούζ, Αλή Μεμέτ, Αϊχάν Σερήφ.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ Ο Π. ΚΑΡΑΦΥΛΛΗΣ
Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο νυν πρόεδρος Παναγιώτης Καραφύλλης ο οποίος σχολιάζει την συμμετοχή: “Σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές (τότε ψήφισαν 460 από τους 2.070) είχαμε μία μικρή αύξηση. Ο κόσμος σιγά-σιγά έχει αρχίζει να καταλαβαίνει ότι πρέπει να είναι κοντά στον σύλλογο”.

Πρωτεύον στόχος του διοικητικού συμβουλίου είναι όλοι οι κυνηγοί του νομού να εγγραφούν στον σύλλογο. “Υπάρχουν περίπου 135 μέλη που έχουν φύγει για άλλο σύλλογο κι εμείς θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουν πίσω στον σύλλογό μας και να μεγαλώσουμε κι άλλο τα μέλη μας. Ο αριθμός (σ.σ. 135) είναι μικρός, αλλά εμείς θέλουμε να τον μηδενίσουμε”, όπως λέει ο κος Καραφύλλης.

Επίσης, αναδεικνύει ότι το καλοκαίρι θα ξαναπραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία καθώς η συμμετοχή στην προηγούμενη, που διεξήχθη πριν από ένα μήνα περίπου, ήταν 20 κυνηγών και δεν κρίθηκε ικανοποιητική, γι’ αυτό η δράση θα επαναληφθεί. Τέλος, οι κυνηγοί θα συνεχίσουν τις δράσεις δεντροφυτεύσεων σε όλο το νομό και διάνοιξης δρόμων όπως στην πανεπιστημιούπολη.

 www.xronos.gr/ 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων