Αποτελέσματα Έκθεσης Αναγνώρισης και μορφολογίας Κρητικών Λαγωνικών

0

Αποτελέσματα Έκθεσης Αναγνώρισης και μορφολογίας Κρητικών Λαγωνικών στις 22/4/18

Άλλη μια επιτυχημένη διοργάνωση προστέθηκε σε μια σειρά δράσεων που αφορούν την ανάπτυξη και διάσωση του Κρητικού Λαγωνικού. Η δεύτερη ειδική έκθεση αναγνώρισης και μορφολογίας Κρητικών Λαγωνικών ξεπέρασε κάθε προσδοκία συμμετοχής.
Ο μεγαλύτερος αριθμός Κρητικών Λαγωνικών που έχει περάσει από διαδικασία αναγνώρισης μέχρι σήμερα σε μια εκδήλωση με τα σκυλιά που αναγνωρίστηκαν να φτάνουν τα 55!. Ο Διεθνής κριτής και εκπαιδευτής Γιώργος Κωστόπουλος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του δείχνοντας με την κριτική τις παρατηρήσεις και τις επιλογές του την ορθή κατεύθυνση στην εκτροφή με βάση το μορφολογικό τύπο. Από τα σκυλιά που αναγνωρίστηκαν επιλέχτηκαν 11 όπου μετά το πέρας της διαδικασίας παρουσιάστηκαν ως τα
πιο αντιπροσωπευτικά. Στη συνέχεια ακολούθησε έκθεση μορφολογίας των ήδη αναγνωρισμένων ζώων από προηγούμενες εκθέσεις με 12 συμμετοχές!

Αποτελέσματα : Στην κατηγορία “Ανοικτή Αρσενικών” με τρεις συμμετοχές.
1ος Εξαίρετος (CAC)ο “Καρτσώνης” του Μανώλη Κασσωτάκη.
2ος Εξαίρετος (RCAC) ο “Νορμπι” του Γιάννη Μελαμπιανάκη.
3ος Εξαίρετος ο “Θράσος” του Μανώλη Πασσά.

Στην κατηγορία ανοικτή θηλυκών οι θεατές είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό θέαμα με 9 συμμετοχές και αρκετά υψηλό επίπεδο.
1η Εξαίρετη (CAC) η “Θήρα” του Νίκου Ανετάκη και χειριστή το Δημήτρη Μαρκάκη
2η Εξαίρετη (RCAC) η Πετούσα του Μανώλη Κασσωτάκη.
3η Εξαίρετη η “Σπίθα” του Δημήτρη Αλεξάκη.
4η Εξαίρετη η ” Κίρκη” του Νίκου Ταβλαδωράκη.

Μεταξύ του καλύτερου αρσενικού και της καλύτερης θηλυκιάς τον τίτλο “Καλύτερος Φυλής” (BOB) πήρε η “Θήρα” του Νίκου Ανετάκη.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για το υψηλό επίπεδο που τηρήθηκε καθ’όλη την διάρκεια της διοργάνωσης. Συγχαρητήρια στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου για την όμορφη φιλοξενία. Συγχαρητήρια στον κόσμο που στήριξε την εκδήλωση από την Σητεία μέχρι τα Χανιά αλλά και από την Γερμανία και την Φινλανδία! Ευχαριστούμε τους χορηγούς τους υποστηρικτές τα τοπικά μέσα επικοινωνίας και όλους όσους βοήθησαν για να ολοκληρωθεί άλλη μία εκδήλωση του Ομίλου Κρητικού Λαγωνικού με επιτυχία!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων