Όχι στα επιζήμια “εκπαιδευτικά” την περίοδο αναπαραγωγής των θηραμάτων

0

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φίλοι κυνηγοί,

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η εκπαίδευση των σκύλων μας την περίοδο που δεν επιτρέπεται η θήρα, τόσο για να διατηρούμε την φυσική τους κατάσταση και να βελτιώνουμε τις ικανότητες τους όσο και για να μπορούμε κι εμείς να βρισκόμαστε στο δεύτερο σπίτι μας, τη φύση που με σεβασμό διαχειριζόμαστε .

Εξάλλου ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης , ήταν ο πρώτος σύλλογος στην Πελοπόννησο που ακολουθώντας το παράδειγμα συλλόγου της Β. Ελλάδας δημιούργησε  τις πρώτες ζώνες εκπαίδευσης κυνηγετικών σκύλων στην Αρκαδία και επεκτάθηκαν σε όλους τους συλλόγους της Πελοποννήσου.

Δεδομένης όμως της αναπαραγωγικής περιόδου των θηραμάτων που διανύουμε παρακαλούμε όλους τους κυνηγούς, να περιορίσουν τις εκπαιδευτικές τους εξορμήσεις το μήνα Μάιου έως και 20 Ιουνίου, κυρίως στους ορεινούς όγκους, καθώς είναι η κρίσιμη περίοδος αναπαραγωγής των θηραμάτων που πρέπει να σεβαστούμε, να διαφυλάξουμε και να προστατέψουμε.

Παράλληλα καλούμε όλους τους φίλους κυνηγούς να συμμετάσχουν σε προγραμματισμένες δράσεις όπως κάθε χρόνο που θα ανακοινώσουμε όπως την συμμετοχή μας σε ομάδες πυρασφάλειας , καθαρισμού πηγών και συντήρησης των υφιστάμενων δεξαμενών.

     Ο Πρόεδρος                                     Ο Γενικός Γραμματέας

Ρουμελιώτης Γεώργιος                              Χρήστος Σίμος

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων