3ο Κυνηγετικό Αντάμωμα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”

0

Σεμινάριο μορφολογίας και παρουσίαση ιχνηλατών από τον Κ.Σ.Αμπελοκήπων

Ένα αντάμωμα όλων των κυνηγών, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, που έγινε πλέον “Θεσμός”.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 στην περιοχή της Ζώνης Εκπαίδευσης Σκύλων μεταξύ Νέας Μεσήμβριας και Πενταλόφου Θεσσαλονίκης , πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: Η  σωστή  μορφολογία και ο τρόπος εργασίας σκύλων Φέρμας και (για πρώτη φορά) και Ιχνηλατών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των σκύλων από τους κυνηγούς στα τερέν. Ευχαριστούμε θερμά τους Μάστορα Απόστολο , Κωνσταντινίδη Λάκη, Ανθόπουλο Γιάννη και Φραγγίδη Γιάννη για την βοήθειά τους.

Στην συνέχεια την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Γιάππος Αχιλλέας καλώντας τον πρόεδρο Απόστολο Γιαπουτζή, ο οποίος απεύθυνε  χαιρετισμό και καλωσόρισε όλους τους παραβρισκόμενους. Ακολούθησε η βράβευση του μέλους μας κ Χριστόφορου Κουκουτζέλη, με απονομή αναμνηστικής πλακέτας , ως τον  ‘Περιβαλλοντικά Ευαίσθητο Κυνηγό’ για το 2018. Επειδή η κυνοφιλία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κυνήγι, το Δ. Σ. του συλλόγου τίμησε και απένειμε πλακέτες στους σκύλους που διακρίθηκαν σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

–  ZARA DE LA PALMOSA     Αναπλ/κή   Πρωταθλήτρια   Ευρώπης Μ.Ε. 2018 Κυν, Α.Γονιδάκης .  Ιδ. Μ. Κλωνάρης
–  VERA         Αναπλ/κή  Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ε.Κ.  2018   Κυν.Χ. Κανίδης – Ιδ. Βαθρακοκοίλης – Σιδέρης
–  KAVADIAS OMIROS        Αναπλ/κός Πρωταθλητής Ευρώπης Ε.Κ. 2018 Κυν. Δ. Παχής – Ιδ.  Καβαδίας
– LOQO DEL DND SERBIA    Πρωταθλητής Ευρώπης μορφολογίας 2017 Ιδ. Ι. Φραγγίδης – Θ. Θεοχάρης

Ακολούθησε η αξιολόγηση των σκύλων και μοιράστηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην τιμήσουμε με αναμνηστικά μετάλλια όλα τα μικρά παιδιά, το μέλλον μας, που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την όμορφη κυνηγετική – κυνοφιλική γιορτή.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ,ευχαριστεί θερμά τις σκυλοτροφές “DNB TRIALER” τους Θ. ΘΕΟΧΑΡΗ -Ι. ΦΡΑΓΓΙΔΗ ΙΔ. STRIMONA’S F.I. , όλους όσους στήριξαν και συνέβαλαν  στην επιτυχία της εκδήλωσης και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α.,
Χρήστος Κυρκενίδης, Δασολόγος MSc

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων