Αγώνας σκητ τριετίας στη μνήμη του Ιωάννη Λοβέρδου.

0

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΚΟΕ, καθιερώνεται για την επόμενη τριετία (2018-2019-2020), ετήσιος αγώνας σκητ, στη μνήμη του τέως ομοσπονδιακού προπονητή, αείμνηστου Ιωάννη Λοβέρδου.

Για το 2018, έχει επιλεγεί ο αγώνας του Κυπέλλου ΣΚΟΕ Σκήτ Α’ Νο 4 που θα γίνει στο σκοπευτήριο Μαλακάσας το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου, με διοργανωτή την ΠΣΕ, ενώ για τις διοργανώσεις των επόμενων ετών (2019-2020) θα αποφασίζει το ΔΣ της ΣΚΟΕ.

Η ΣΚΟΕ αθλοθετεί τον αγώνα με επαμειβόμενο έπαθλο το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο στο νικητή του αγώνα και στο τέλος θα το κατακτήσει ο αθλητής που θα το κερδίσει τουλάχιστον δύο φορές. Το όνομα του νικητή κάθε χρόνο θα καταγράφεται στο έπαθλο, που θα παραμένει στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Σε περίπτωση που στα τρία χρόνια το έπαθλο το κατακτήσουν τρεις διαφορετικοί αθλητές από θα παραμένει στην τροπαιοθήκη της ΣΚΟΕ με χαραγμένα τα ονόματα των τριών νικητών.

Επίσης η εταιρεία ΤΟΥΡΗΣ ΑΕ στη μνήμη του Ιωάννη Λοβέρδου προσφέρει ένα όπλο super pose cal 12 SKB mod 605, γιοα το αθλητή του θα κατακτήσει το επαμειβόμενο έπαθλο της ΣΚΟΕ

Για το έτος 2018, οι έξι πρώτοι νικητές του τελικού της κατηγορίας open στον αγώνα 2018, θα λάβουν ως χορηγία από την εταιρεία ΤΟΥΡΗΣ ΑΕ τα παρακάτω: 

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων