Γ’ ΚΟΠ: Η Γενική Συνέλευση μίλησε…

0

Η Γενική Συνέλευση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου που έγινε στις 12 Μαΐου, και η εκλογική διαδικασία που ακολούθησε, έδειξαν το δρόμο που οι κυνηγοί της Πελοποννήσου θέλουν να ακολουθήσει η Ομοσπονδία τους.

Τα μηνύματα που έστειλαν οι κυνηγοί της Πελοποννήσου προς κάθε κατεύθυνση αφορούν την ανεξαρτησία των οργανώσεων τους και την αυτοδιάθεση τους. Έδειξαν πως οι ίδιοι θέλουν να επιλέγουν αυτούς που θα διαχειρίζονται τα διοικητικά και κυνηγετικά θέματα της περιοχής τους.

Βέβαια αυτό δε θα πρέπει να σημαίνει πως δίνουν “λευκή επιταγή” στους εκλεγέντες. Δε θα πρέπει να σημαίνει πως η διοίκηση μπορεί να πράττει ασύδοτα, χωρίς έλεγχο και χωρίς απολογισμό και κυρίως να διαχειρίζεται χωρίς σεβασμό τα χρήματα των κυνηγών.

Η Γενική Συνέλευση, ως το ανώτατο όργανο λήψης αποφάσεων,  αποδέχθηκε τις υποψηφιότητες των Βαγγέλη Χριστοφόρου, Γιώργου Ρουμελιώτη και Αθανασίου Μεσσήνη, που δεν είχαν γίνει αποδεκτές από την διορισμένη διοικούσα επιτροπή, ενώ δύο δήλωσαν «παρών»  και δυο «όχι»!

Κατά την εκλογική διαδικασία  ψήφισαν οι 47 -από τους 48- εκπροσώπους των Κυνηγετικών Συλλόγων της Πελοποννήσου  και έλαβαν

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
1. Χριστοφόρου Ευάγγελος 37
2. Ρουμελιώτης Γεώργιος 34
3. Διαμαντόπουλος Άγγελος 31
4. Πλιάγκος Χρήστος 26
5. Γραμματσούλιας Παναγιώτης 25
6. Μεσσήνης Αθανάσιος 22
7. Καλλιάνος Ιωάννης 21

Αναπληρωματικοί εκλέχθηκαν οι:

1. Αναστασόπουλος Σπυρίδων 20
2. Παναγόπουλος Δημήτριος 18
3. Ζάγκλας Ανδρέας 16
4. Καρβουνιάρης Ιωάννης 13
5. Παπαδάτος Ανδρέας 13
6. Δρούγας Παντελής 12
7. Δάρμας Βασίλειος 12
8. Γεωργίου Ευαγγελος 7
9. Δρίτσας Θεόδωρος 5
10. Κλαυδιανός Ανδρέας 5
11.Τετζέρης Παναγιώτης 4

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι
1. Αλεξόπουλος Γεώργιος 37
2. Μωραγιάννης Χρήστος 28
και αναπληρωματικοί
1. Μήλιος Δημήτριος 8
2. Λυμπερόπουλος Μελέτιος 6

Κατά των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης και των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας κατατέθηκαν ενστάσεις οι οποίες αναμένεται να εκδικαστούν άμεσα.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων