Νυχτερινός καρτεριτζής, στα χέρια της θηροφυλακής

0

Στις 20 Ιουνίου 2018, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες Καγιούλης Δημήτριος και Φούτρης Νικόλαος περιπολούσαν στην περιοχή Πικέρνι του Δήμου Τριπόλεως για την πρόληψη και καταστολή παράνομης Θήρας.

Περίπου τα μεσάνυχτα ανηλήφθηκσν όχημα να κινείται σε αγροτικό δρόμο και κινήθηκαν προς την κατεύθυνσή του.
Αφού το αγροτικό όχημα ακινητοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες γνωστοποίησαν την ιδιότητά τους και ζήτησαν να κάνουν έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπίστωσαν ότι επέβαιναν τρία άτομα επί του οχήματος, ενώ ο ένας εκ των τριών κρατούσε κυνηγετικό όπλο στα χέρια του (καραμπίνα) κι εκτός θήκης. Εκτός αυτού όμως κρατούσε κι έναν φορητό φακό, ενώ είχε μαζί του και πέντε (5) φυσίγγια ειδικά για θήρα αγριόχοιρου.

Οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες, ως όφειλαν, ενημέρωσαν τους επιβαίνοντες στο εν λόγω όχημα ότι οι πράξεις αυτές είναι παράνομες. Το άτομο που κρατούσε το όπλο και το φακό παραδέχτηκε στα πλαίσια διαλογικής συζήτησης ότι είχε πάει για καρτέρι αγριόχοιρου κι έπειτα κάλεσε τα άλλα δύο άτομα για να τον παραλάβουν.
Παρουσία της Ασφάλειας Τριπόλεως κατασχέθηκαν τα πειστήρια και μαζί με τους Ομοσπονδιακούς θηροφύλακες τα τρία άτομα οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τριπόλεως για τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων