Δηλώσεις του Πρόεδρου του ΚΣ Αργοστολίου για την λαθροθηρία στην Κεφαλονιά

0

Τι λέει ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αργοστολίου για την λαθροθηρία στην Κεφαλονιά

Ως πρόεδρος του κυνηγετικού Συλλόγου Αργοστολίου Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου καθώς και την ελεγκτική Επιτροπή γιατί καταφέραμε να έχουμε έναν σύλλογο άρτιο ελεγμένο οικονομικά με στόχο να αναβαθμίσουμε ηθικά και πολιτισμικά το κυνήγι και να πατάξουμε την λαθροθηρία.

Επισυνάπτω φωτογραφία από την γενική συνέλευση της ομοσπονδίας όσον αφορά τη λαθροθηρία στο νησί μας.
Όπως όλοι γνωρίζετε η στατιστική δεν κάνει λάθος άρα κοιτώντας αυτές τις διαφάνειες δεν υπάρχει λαθροθηρία σε αυτό το νησί. Οφείλω να ομολογήσω ότι λυπάμαι και θλίβομαι, θεωρώ ότι στο κομμάτι της λαθροθηρίας για θητεία συμβουλιου ενός έτους κυριολεκτικά αποτύχαμε. Ο συλλογος δεν μπορεί να συλλάβει,ο σύλλογος οφείλει να ενημερώνει όπως και έκανε μέχρι τώρα.

Για ένα ολόκληρο χρόνο τακτικά ενημερώναμε την ομοσπονδία για ότι συμβαίνει σε τούτο τον τόπο σε σχέση με το παράνομο κυνήγι με εγγραφα πρωτοκολλημενα και ομόφωνα υπογεγραμμένα από το διοικητικό μας συμβούλιο. Δείξαμε ανοχή, κατανόηση για ότι συνέβαινε το τελευταίο εξάμηνο στην ομοσπονδία ποτέ όμως δεν πήραμε έγγραφες και ριζικές απαντήσεις. Μετά την επιστροφή μας από την συνέλευση ένιωσα ικανοποιημένος και σίγουρος ότι κάτι θα αλλάξει. Όμως η ιστορία έχει αποδείξει ότι μετά από μεγάλους ενθουσιασμους έπονται τεράστιες απογοητεύσεις.

Σε όλους τους ηθικά σωστούς και νόμιμους κυνηγούς οφείλω μια συγγνώμη. Εγώ στη δουλειά μου έχω μάθει να μην υπόσχομαι αλλά να αποδεικνύω με πράξεις και κόπο το έργο μου. Η κοροϊδία, η πρόκληση, η εμπάθεια, η ειρωνεία ειναι λέξεις που δεν χρησιμοποιώ. Να τονίσω ότι δεν έχω προσωπική εμπάθεια με κανένα από όσους υπηρετούν την θηροφυλαξη και γενικότερα το κυνήγι . Θέλω απλά να τονίσω ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση το κυνήγι σε λίγα χρόνια στην Κεφαλλονιά θα είναι μια γλυκιά ανάμνηση για όλους. Επίσης να επισημάνω ότι οι μετακινήσεις των μελών του Συλλόγου στην ομοσπονδία γίνονταν πάντα με προσωπικά έξοδα και τα δικά μας αυτοκίνητα για να μην επιβαρυνθεί καθόλου. Ο σύλλογος και η ομοσπονδία…

Όλος αυτός ο χρόνος ήταν δημιουργικός για το σύλλογο με τεράστια προσπάθεια και προσωπικό χρόνο απ όλους μας . Ελπίζω να δοθεί γρήγορα λύση για το θέμα της λαθροθηρίας γιατί προσωπικά ΕΓΩ δεν θα μπορέσω να συνεχίσω να προεδρεύω σε σύλλογο ο οποίος λόγω ενός συστήματος αδυνατεί να δώσει λύσεις….

Γεώργιος Κασσιανός
Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Αργοστολίου

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων