ΚΣ Κόνιτσας: Δράσεις για την ανάδειξη του κοινωνικού ρόλου του κυνηγιού

0

Με δύο ακόμη δράσεις συνεχίστηκαν οι πρωτοβουλίες του Κυνηγετικού Συλλόγου Κόνιτσας για τη ενίσχυση και των σκοπών του, αλλά και για την ανάδειξη του κοινωνικού του ρόλου.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κόνιτσας παρότι είναι ένας μικρός περιφερειακός σύλλογος αναπτύσσει αξιόλογη δραστηριότητα σε πολλά επίπεδα, με το διοικητικό του συμβούλιο να στέκεται αρωγός των ζητημάτων που αφορούν στην κυνηγετική δραστηριότητα και των προβλημάτων των μελών του.

Έτσι πριν από λίγες ημέρες υλοποίησε μία αξιόλογη όσο και σημαντική πρωτοβουλία που είχε να κάνει με την ηλεκτρονική ταυτοποίηση και τον εμβολιασμό κυνηγετικών σκύλων από κτηνίατρο, ώστε όσο γίνεται μεγαλύτερος αριθμός σκύλων να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η νομοθεσία.

Δεκάδες κυνηγοί – μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Κόνιτσας προσήλθαν με τους κυνηγετικούς σκύλους στα γραφεία του Συλλόγου όπου έγινε ο εμβολιασμός και το τσιπάρισμα, ενώ παρευρέθηκαν και Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου.

Παράλληλα με τη δράση αυτή, το ίδιο Σαββατοκύριακο, ο Κυνηγετικός Σύλλογος πραγματοποίησε εθελοντική αιμοληψία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του συλλόγου και για την παροχή μονάδων αίματος στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες σε αίμα, ιδιαίτερα την θερινή περίοδο

 www.ele.gr/ 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων