Απελευθέρωση φασιανών στην Ηλεία

0

Τις δράσεις θηραματικού εμπλουτισμού συνεχίζουν οι κυνηγοί της Ηλείας, σε συνεργασία με τη Γ΄Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου (Γ΄ΚΟΠ), με στόχο την περιβαλλοντική προστασία και ισορροπία.

Χθες το πρωί οι πρόεδροι των Κυνηγετικών Συλλόγων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, Γιάννης Αντωνόπουλος και Γιάννης Αρέστης, μαζί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Χριστοφόρου, και την υπεύθυνη θήρας του δασαρχείου Πύργου, Μαρία Μητροπούλου, απελευθέρωσαν φασιανούς, στο πλαίσιο της σχετικής μελέτης που έχει εκπονήσει η ομοσπονδία για τις περιοχές των κυνηγετικών συλλόγων Ανδρίτσαινας, Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως, Κρεστένων και Πύργου, σύμφωνα με την οποία θα απελευθερωθούν 1.050 φασιανοί. Τα πτηνά προέρχονται από το ιδιόκτητο εκτροφείο της ομοσπονδίας στην Κρήνη πατρών και σύντομα θα ακολουθήσει η απελευθέρωση των υπολοίπων φασιανών στις περιοχές της Ηλείας.

Τόσο ο κ. Χριστοφόρου, όσο και οι κ.κ. Αντωνόπουλος και Αρέστης, τόνισαν ότι με συνεργασία και συντονισμό θα προκύψουν θετικά αποτελέσματα για την κυνηγετική κοινότητα ενόψει της νέας κυνηγετικής περιόδου.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων