Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, αρωγή στους πληγέντες της Αττικής

0

Η κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου στα πλαίσια της εθελοντικής προσφοράς της κυνηγετικής οικογένειας προς τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών της 23/7/18 στην Αττική συγκεντρώνει μέχρι και την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιµα και υγειονοµικής φροντίδας στα κατά τόπους γραφεία των Κυνηγετικών Συλλόγων της Πελοποννήσου, Ζακύνθου, Κεφαλλονιάς και Ιθάκης.

Οι ανάγκες επισηµαίνονται σε εµφιαλωµένα νερά, χυµούς, τρόφιµα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίµηση να είναι άµεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασµένα κρουασάν- µπισκότα, φρυγανιές, κλπ.) και γάλατα µακράς διάρκειας τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου (π.χ. εβαπορέ). Επίσης είναι απαραίτητα και είδη υγειονοµικής φροντίδας όπως φάρµακα Betadine, Fucidin, Fucicort, γάζες, υγρά µαντηλάκια, γάντια µιας χρήσης μάσκες κλπ.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι που διαθέτουν Τράπεζα Αίµατος προγραµµατίζουν άµεσα αιµοδοσία των κυνηγών µελών τους καθώς οι ανάγκες σε Αίµα είναι πολύ µεγάλες όπως ανακοινώθηκε από το Εθνικό Κέντρο Αιµοδοσίας.

Σε αυτή την τραγωδία που υπέστη η χώρα µας και οι συμπολίτες µας η κυνηγετική οικογένεια της Πελοποννήσου στέκεται αλληλεγγυα προσφέροντας ότι µπορεί σε αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν περιουσίες αλλά πολύ περισσότερο δικούς τους ανθρώπους.

Είναι ακόµα νωπές οι µνήµες µας από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Πελοποννήσου το 2007 και γνωρίζουµε από πρώτο χέρι τι πάει να πει να χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου, να χάνεις δικούς σου ανθρώπους γεγονότα που χαράξουν το µυαλό και την ψυχή των ανθρώπων για πάντα.

Ας δώσουµε όλοι μαζί τον καλύτερό µας εαυτό να στηρίξουµε τους πληγέντες και να ευχηθούµε γρήγορη αποκατάσταση των υλικών και ψυχικών ζηµιών που υπέστησαν.

Ο Πρόεδρος Χριστοφόρου Ευάγγελος

Ο Γ. Γραµµατέας Γραµµατσούλιας Παναγιώτης

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων