Απαγόρευση κυνηγετικής δραστηριότητας σε περιοχές της Αχαΐας

0

Απαγορεύτηκε το κυνήγι και κάθε άλλη κυνηγετική δραστηριότητα για την χρονική περίοδο από 12/06/2018 έως και 28/02/2023, με σκοπό την προστασία και αποκατάσταση της άγριας πανίδας και του θηραματικού πλούτου, εντός της ευρύτερης περιοχής της καμμένης εκτάσεως που περικλείεται ως ακολούθως:

Η απαγόρευση άρχεται στην επαρχιακή οδό Κάτω Αχαΐας – Άρλας από την διασταύρωση προς Λογοθέτη, ακολουθεί την επαρχιακή οδό προς Ελαιοχώρι – Άρλα και Ζησιμέϊκα και φτάνει στην διασταύρωση με επαρχιακή οδό ΒΙΠΕ – Πόρτες.
Εν συνεχεία ακολουθεί τον δρόμο αυτόν νότια προς Τζάϊλο (Πηγάδια), κατόπιν συναντά την διασταύρωση με την οδό που οδηγεί προς Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας (Μαρίτσας) μέχρι την διασταύρωση με αγροτοδασική οδό που οδηγεί προς το παλαιό (εγκαταλειμμένο) χωριό Μπράτι.
Κατόπιν ακολουθεί την αντιπυρική ζώνη από παλαιό Μπράτι μέχρι την διασταύρωση του δασικού δρόμου προς Άγιο Νικόλαο Σπάτα. Στην συνέχεια φτάνει στην επόμενη διασταύρωση με τον δρόμο που έρχεται από την Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας (Μαρίτσας) και συνεχίζει βόρεια προς οικισμό Παρτσακέϊκα μέχρι την διασταύρωση του νεκροταφείου και κατόπιν συνεχίζει στον δρόμο προς Πετροχώρι. Κατόπιν με βορειοανατολική κατεύθυνση επί της οδού Πετροχωρίου – Κάτω Αχαΐας, φτάνουμε στην διασταύρωση προς Λογοθέτη, διέρχεται από τον οικισμό
Λογοθέτη και τελειώνει στην διασταύρωση με επαρχιακή οδό Κάτω Αχαΐας – Άρλας από όπου ξεκίνησε.
Οι παραβάτες της παρούσας διατάξεως θα διώκονται και θα τιμωρούνται σύμφωνα με
τις ισχύουσες διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων